• RockTheRebell

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej hej!
    När jag testade imorse bim-1 eller möjligen bim-3 fick jag det här i ca 30 sekunder, efter 30 sekunder. Sen syntes det inget efter 5 min och torrt så är testet blankt. Ser ni något?


  • RockTheRebell

    LaReina Det är nog resultatet av det som är över från era göra-barn-övningar låter det som tycker jag. VIlket i alla fall betyder att de haft chansen o ta sig dit.

  • RockTheRebell

    När jag var gravid med sonen och passerat BIM med en vecka sökte jag för min misstänkta UVI. Han sa att han ville INTE bekräfta en graviditet. Den där obekräftade är  över ett halvår nu. Så de strecken kliver inte över gränsen för att vara "godkända" av läkare. Men det är antagligen graviditeter i alla fall. Tror de säger så för att det strecket definitivt inte har fungerade hjärtverksamhet än. Det är ju i det skedet alla dessa "tidiga missfall" mm sker antagligen. Det är min teori. Men jag är testgalen jag med när det beger sig. Men tänkte bara återge mina erfarenheter så inga hardfeelings hoppas jag =)

  • RockTheRebell

    Jag har aldrig tidigare haft spök på tl. Det två översta är igår kväll inte hållt mig länge, nu i mitten hållt mig sen igår. Understa: Vatten. IRL syns inte ett skvatt på det med vatten. Mitten och nederst är i stoppade "glasen" samtidigt och upptagna samtidigt och alltså lika lång torktid detta är efter 5 min. Efter 10 ser det likadant ut  typ. Väntar på att de ska torka så kan vi jämföra "genomtorratest" med blöta. Understa bilden är samma men redigerad.



  • RockTheRebell

    Jag fick spök  på billiga tester när vi bakade förra gången. Därför bytte jag till TL och aldrig fått spök, så jag tror det är tur o träff med vilket som!

  • RockTheRebell

    AsterA: Jag ser på det understa, på det översta ser jag att det är mörkare där det ska vara streck, men inte just själva strecket. Men det är säkert vinkeln/min skärm. Något är det! =)

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester