• Lizzie09

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Spök eller inte? Fick missfall i vecka 10 för 1 1/2 månad sedan, så har inte en aning om när ägglossning skett, om den ens har gjort det. Har fått negativa tester efter missfallet, så det finns ingen risk att detta skulle vara hcg sedan dess iallafall :) Men vågar verkligen inte hoppas på något..

  • Lizzie09
    IdaJ skrev 2015-07-13 20:51:09 följande:
    Så blev mitt igår med rfsus test, idag va det ett starkt plus på clearblue :) håller tummarna för dig!
    Tack snälla du, och stort grattis till dig :) Jag vågar inte hoppas på något alls eftersom det tog 7 försök innan vi lyckades med första graviditeten, men jag antar att "Time will tell" :)
  • Lizzie09

    Tog det här testet förut. Spökstreck, eller hur? Tog testet, hoppade direkt in i duschen och sen gjorde mig iordning för en middag med några vänner, så glömde helt bort det och såg det inte förrän 40 min efter jag tagit det..

  • Lizzie09
    mkes skrev 2015-07-16 08:10:44 följande:
    Hej, gud vad tråkigt att höra att du fått missfall! smile4.gif Här har det också gått dåligt, fick ett till missfall förra månaden så har typ velat spika igen hela bebisverkstadshelvetet.

    Men, nu till det viktiga! smile5.gif Jag tycker att båda testen du lagt upp ser positiva ut! Cb brukar ju blekna med tiden så inte omöjligt att det varit ett ännu tydligare plus om du kikat inom tiden. När tas nästa test?! smile2.gif
    Heej Mkes, dig har jag saknat! Ja det har varit väldigt tufft.. På ultraljud i vecka 10 upptäcktes det, så fick ta cytotec den 1 juni för att driva ut det :( åh nej, för dig också! Beklagar vännen, och vet precis hur du känner med att ha velat spika igen hela bebisverkstaden..
    Hmm, spännande :) Jag tog en sticka imorse också, som helt klart har ett svagt rosa streck, men vågar inte lita på det så gissar att det är spök där med, hehe. Tog den sortens sticka igår och i förrgår också, och den visade i stort sett likadant då med, är osäker på om det varit någon stegring. Men kanske! Hur ligger du i cykeln just nu? :)
  • Lizzie09

    Ja ni vet ju att det är självaste Mission Impossible att ta kort på ett graviditetstest, men här har vi dagens iallafall. Jag vågar inte få upp några förhoppningar alls, så jag gissar på spök!

  • Lizzie09
    Dsf skrev 2015-07-16 14:06:12 följande:

    Hej tjejer!

    Skulle behöva er hjälp. Har aldrig använt mig av preg förut men idag gjorde jag det. Inte taget på morgonurin och bim-3. Vad tror ni?

    phpnMBRBL17967.jpg


    Ser positivt ut tycker jag! :) Grattis!
  • Lizzie09
    catjos skrev 2015-07-16 14:40:26 följande:

    Hej tjejer!! Här är ett test från idag... Jag har ju då inte orkar vänta tills efter mens men ska ha den om ca 3 dar... Vad tror ni? Ser ni något? Mår så jäkla konstigt så därför jag misstänker något.... :) phpnxSVi112466.jpg


    Ser två streck :) Ser du strecket lika tydligt och rosa om du inte redigerar bilden? Jag själv har tyvärr upptäckt väldigt många spökstreck genom redigering, men hoppas såklart att det är ett riktigt streck för dig! :)
  • Lizzie09
    louisep87 skrev 2015-07-16 18:00:12 följande:

    phpdJ1KTP08135.jpg

    Nu vet jag inte. Tycker mig ana något svagt eller är det inbillning?


    Jag ser tyvärr inget, men oftast syns det ju mer i verkligheten När har du BIM?
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester