• milliee

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Uppbrutet cb-digital... Alltså är typ kring bim-10 cb visar 1-2 veckor ni testnarkomaner som bryter upp: är detta ett stark eller svagt ??:p tycker att streket blivit starkare sen igår meen visat 1-2 sen förra veckan och är orolig då jag haft blödning...

  • milliee

    Ja alltså cb digital har ju visat gravid 1-2 veckor.. Men tänker om någon kan analysera om det är på g till 2-3;p rädd att jag har fått mf då jag haft en blödning.. Men tycker det blivit starkare..

  • milliee

    Snälla var negativ ville att det skulle visa inte gravid bara så jag vet iallafall.. Men så tyckte jag att strecken på cb var starkare idag än igår ( var inte morgonurin och hade heller inte hållt mig särskilt länge) tycker att jag börjat få symtom nu också illamående.. Kanske får att man oroar sig men vill bara veta och ringde för att boka vul idag men gynekologen på den mottagningen var på sem till 1dec. Nä blödde första natten som en femkrona i bindan och andra natten en 10 krona typ sen blödningsfri. Har bara haft tre menser sedan jag slutade amma och varierat på menscykelns längd åså så HOPPAS att jag kanske blivit gravid senare än vad jag trott..

  • milliee

    Nä har haft sparsamma blödningar och var som inställd på att få negativt test nu eftersom att det första (ej digitala) tog jag före blödningen och eftersom att det var så svagt känns det som att det borde visat neg nu. Men ja jag vet vänta och se... Men så svårt för man börjar drömma sig bort osv;p är vårt första försök och sonen kom på första också så känns som att det förhoppningsvis inte tar så länge innan jag blir gravid igen om detta är ett mf. Nå jag har beställt teststickor så jag återkommer;p

  • milliee

    Hej testet från tis 14/10 övre och nedre idag 20/10 har fått 1-2 veckor på båda, tog andra gravtest dagarna efter det första som visa negativt hela bunten.. Men prata med kvinnokliniken idag och hon sa att hon var rätt säker på att jag har blivit gravid-mf-gravid. Vet inte vad jag ska tro men hcg:t har ju ökat och jag tror att jag vågar vara lite glad t.o.m ;) fortsättning följer! (Fick vul om jag ville men hon tyckte vi väntar iallafall 1 vecka så man kanske kan se något..)

  • milliee

    Tror inte det går att säga med clearblue.. Man kan ju jämföra om det blivit starkare men står det inte gravid räknas de nog som neg. Mitt övre som jag la upp tror jag var jättesvagt plus och linjerna syns ändå rätt tydligt.

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester