• mickaa

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej. Först ursäkta för de smutsiga handfatet. Om ja nu fick med någon bild? Jag är nu 12 dagar efter äl o i morse visade jag svagt plus med gravidkollens.gravidkollens tester. Ivrig som jag är köpte jag rfsus test o testade nu gör 30 min sedan. Den är blankt negativ medans gravidkollen visar svagt plus. ? Någon som har erfarenhet av gravidkollens tester. ? Känner mig lite uppriven . Visst är de 2 linjer? Kram på er .

  • mickaa

    De går inte. Men strunt samma, de va 2 sträck iaf men vad säger ni om gravtestet. Tror ni att gravidkollens kanske inte funkar klokt.

  • mickaa

    nu ska vi se. fick gå in via datorn ja. detta är från i kväll, var lite starkare i morse, men bara lite. detta är gravidkollens test. rfsu var helt blankt. taget på samma urin o ska mäta samma HCG mängd..  kan man lita på de? kollar givetvis i morgonbitti med men man är ju såååå otålig,=)

  • mickaa

    Ser ni att de e 2 sträck på den bilden med grönt handtag? Gjorde nytt i morse samma sak där. Bara ena tester visar svagt plus.

  • mickaa
    Symetrical skrev 2015-12-19 10:51:39 följande:

    Jag ser svagt på ditt test. RFSU brukar vara sega med att visa, så avvakta någon dag och se om det blir starkare.


    Okej tack. Har någon testat gravidkollens tester? Deras äl tester funkar sådär tycker jag. Så man blir lite nojig att gravtestet inte är helt 100 heller. Vilket skulle du rekommendera. ?
  • mickaa

    Är de inviduellt på hur mkt chg stegrar per dag? Måste de vara eftersom vissa plussar bim - 8 O ännu tidigare medans vissa har bim + flera dagar. Man blir så frustrerad över den här väntan

  • mickaa
    eagle87 skrev 2015-12-19 18:08:36 följande:

    Är detta äl test positivt??


    om jag var du hade jag kastat de där remsorna o köpt cb digital. har kört med remsor o de funkade dåligt. körde remsor och digital på samma urin o cb visade plus men inte remsorna när jag hade äl. så jag tycker inte om  dem, känns osäkra tycker jag.
  • mickaa
    SecretlyMe skrev 2015-12-19 21:08:27 följande:

    Rättelse: ett ägg fäster som tidigast äl+5 och därefter tar det några dagar innan hcg når en mätbar nivå Så ingen plussar bim-8 (vilket är ca äl+3-äl+7 beroende på lutealfasens längd). BIM är således missvisande och tror man sig ha plussat tidigare beror det på tidigare ägglossning (ett befruktat ägg MÅSTE celldelas till en blastocyst innan det fäster vilket sker tidigast fem dagar efter ägglossning. Fäster ägget innan denna viktiga celldelningen är embryot inte friskt och kommer blöda ut med mensen). Hoppas informationen var givande


    Tack så mycket???? får vänta av tills tisdag o ta ett nytt då. Tack för bra svar=)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester