• ahland

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej!

    Behöver lite fler ögon och någon slags mer bekräftelse än endast sambon :)

    Jag tog en TL-sticka i lördags morse på vad jag tror var BIM-dagen och utgår då från en cykel på 28 dagar. Tycker mig kunna ana ett mycket mycket svagt streck.
    Gjorde ett TL till dagen efter, i söndags BIM+1 då, och resultatet blev yttepytte starkare (ingen bild på det dock) och för att bekräfta ännu mer gjorde jag även ett CB digitalt och fick då "Gravid 1-2". Alla test innan BIM visade toknegativt.
    Mina bröst ömmar något fruktansvärt och är tunga, men känner inte av något annat än så länge. Jag bör vara i v.4+3 då isf om jag räknat helt rätt - så är ett sånt svagt streck på BIM ett möjligt plus? Och när CB visar att man är gravid så ljuger den väl inte?

    Detta blir vårt andra försök sen jag tog ut kopparspiralen i början av augusti och vill så gärna att det ska vara sant :)

  • ahland

    Nu blir jag orolig... Testade med två TL-stickor i helgen som visade svagt positivt och sedan för att bekräfta gjorde jag ett CB digitalt med veckoindikator som visade "Gravid 1-2".
    För att vältra mig lite mer i lyckan och mysa lite extra idag så köpte jag två CB digital till, hade sparat morgonurin från imorse i kylskåpet (har det någon betydelse?) och kissade igen nu i eftermiddag för att kunna göra båda och bli lite extra glad - varpå BÅDA testen visar "Inte gravid" !?
    Hur är det möjligt? Brösten värker och jag är på BIM+4 idag. Jag blir inte klok...

  • ahland
    2013januari skrev 2015-10-14 16:37:42 följande:
    Verkar väldigt väldigt konstigt....?
    Ja men eller hur! Jag blev förvånad, förvirrad och ledsen. Och om det då skulle vara ett MF så borde väl inte hCG sjunka till 0 på 3 dagar?
  • ahland
    Moneal skrev 2015-10-14 17:11:51 följande:
    vet att hcg nivån kan ibland vara lite ojämn i början (hoppas på det!) men kan ju tyvärr även vara en kemisk graviditet.

    Tycker du ska vänta några dagar och ta ett nytt test igen!

    Lycka till!
    Googlade lite om kemisk graviditet men hittade bara en sida som var googletranslate:ad, så väldigt svårtolkad med andra ord. Men det lät sådär halvkul så jag hoppas att jag är ojämn som du säger.

    Men tack för lugnande ord! Är ju bara vårt andra försök, men fortfarande väldigt förvirrande med 3 positiva och 2 negativa efteråt...
  • ahland
    Moneal skrev 2015-10-14 17:40:50 följande:
    kemisk är när det befruktade ägget bara hinner studsa i/sitter löst, producerar lite hormon för att sedan lossna igen.

    Dock brukar blödningen oftast komma igång inom ett par dagar då!

    Men håller mina tummar för att du bara är ojämn :)
    Sambon köpte RFSU-stickor i affärn nu men har lovat honom att inte testa förrän på lördag morgon, så får lov att hålla mig till dess nu då antar jag. Känns inte riktigt som att jag vågar lita på CB just nu :/

    Tack för stödet och peppen :)
  • ahland
    Moneal skrev 2015-10-14 19:59:26 följande:
    Ja lyd gubben och vänta tills i morgon :)

    håller tummarna för att där är ett fint och ännu tydligare streck då :)

    lycka till!
    Idag kom en störtblödning och ömheten i brösten är som bort bortblåst. Liten uppdatering tänkte jag bara, varpå jag tar gårdagens test som negativt vilket gör att man får mysa lite mera om några veckor :)
  • ahland
    paron skrev 2015-10-30 07:50:31 följande:

    Fick jag då starkare färgrester nu imorse?


    Jag har också fått streck som sitter lite snett och vint och väldigt långt ifrån kontrollstrecket ibland och det har då varit positivt. Jag skulle i ditt fall köpa digitala test. Hur långt från BIM är du? :)
  • ahland

    Hej! Vet att detta bara är ett ÄL-test men behöver flera ögon :) Är det positivt eller bara väldigt nära? Gjorde det igår vid 12-tiden och teststrecket är bara en gnutta svagare än kontrollstrecket.
    Blir tredje försöket, fick tidigt missfall första försöket och förra månaden tog det sig inte :)
    Tack för era ögon!

  • ahland
    grodan26 skrev 2015-11-28 10:19:37 följande:

    Det är positivt!


    Tack! Gjorde ett till nyss som blev starkare än det igår. Blir till att hoppa på karln senare idag och imorn då :)

    Tack igen för hjälpen :)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester