• Pipam

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Halloj... Jag bör haft ägglossning helgen för två veckor sedan. Tog ett test igårkväll för jag mår väldigt konstigt. Såg inget så men idag när jag skulle slänga det så tyckte jag mig se ett streck.. Inget filter!

    Har pco och denna cykeln tagit dubbelkul med Pergo. vad tror ni?

  • Pipam

    Ok! Men än har du inte fått mens eller? Hur många dagar sedan började du testa? Min läkare var "så säker som man kan vara av ett VUL" på att jag hade haft ägglossning på helgen. Jag gjorde VUL på måndagen. Första ägglossningen troligtvis på typ 1,5 år så man får väll vara nöjd med att det kanske funkar med dubbelkul.


    Brbsladderben skrev 2015-10-31 13:04:19 följande:

    Är i precis samma sits som dig, är inne på min 5e Pergokur nu.. Fått liknande test nu i dagarna, att det kommit svaga streck efter testtiden, dock har dom blivit svagare så tror inte det är något för mig denna månaden..


  • Pipam

    Måndag tror jag. Kanske imorgon. Utifrån när jag troligtvis hade ÄL. Har ingen regelbunden mens... Får sätta igång den med provera varje gång.

  • Pipam

    Jag tog två test nu med... Det är möjligt att det är ett svagt svagt svagt streck på det ena men jag tror min syn framkallar vad jag vill se...

  • Pipam

    Jag blir inte klok på detta! Jag har provat olika stickor och jag får olika resultat. På bifogad bild är test från igår och från idag. Jag kunde se "inom tiden" på dagens men det från igår blev tydligt synligt först efter ett tag. Dock på de släta tunna stickorna ser jag inget förutom det jag la upp i lördags som jag kollade på innan jag slängde från i fredags.. Vad tror ni? Är det fel på testen eller inbillar jag mig helt? Brukar inte de tunna stickorna vara känsligast? De tunna är från "billigatester" och de på bifogad bild är Apoteket hjärtats egna.



    Jag har pco och ingen regelbunden mens. Sista mens var 3 oktober och ÄL var för ca 15 dagar sedan..... Svårt att räkna när BIM är...

  • Pipam

    Ser att jag knappt ser själv på bifogad bild. Men jag ser det "i verkligen"! Haha herregud man blir ju sjuk i huvudet av detta.

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester