• rosknoppen

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej! Jag fick detta resultat idag (bim idag. Ej morgonurin). Jag ser ju själv att det är ett svagt andra streck och tänkte göra ett nytt imorgon/i övermorgon. Vågar inte riktigt ta ut någon lycka i förskott men samtidigt så kan man ju inte låta bli att hoppas! Vad tror ni? Är det bara jag eller är detta ett positivt resultat?

  • rosknoppen

    Hej igen! Jag skrev här igår men återkopplar idag nu när jag vet säkert. Den första bilden är alltså från igår (bim ej morgonurin. Samma bild jag la upp igår men oredigerad) och den andra från imorse (bim+1, morgonurin). Tyckte resultaten var så pass svaga att jag inte övertygades riktigt så åkte och köpte ett clearblue digitaltest och gjorde därefter för att vara på den säkra sidan. Och det stämmer -jag är gravid! Herregud vilken känsla, vad sjukt! ?



  • rosknoppen

    Hej! Jag vill precis som alla andra här inne ha er åsikt om resultat på gravtest. Bilden ovan är ett positivt resultat jag fick vid tidigare graviditet bim +2 (slutade tyvärr i missfall). De två bilderna under är ett test jag tog idag på bim -1 ca (3 mån sedan MF varav test blev negativa redan veckan efter så kan ej vara kvarstående hct-nivå). Anar ju ett streck faktiskt men är ändå skeptisk. Tycker avståndet emellan strecken är "för smalt" från tidigare? Vågar inte riktigt hoppas nu igen dessutom :/ Vad tror ni? Värt att köpa digitalt och testa morgonurin imorgon eller ser jag bara det jag vill se?





  • rosknoppen


    Hej tjejer! Testnarkoman utan tålamod här. Vi är ju galna allihopa haha

    Mu Bim -6 och jäääättetidigt att ens testa men fick nästan abstinens och kunde fan inte låta bli. Saknar karaktär. Skäms nästan. Här anar jag en yttepyttesvag linje, men litar inte ett dugg på mina förhoppningsfulla ögon. Tänker testa varje morgon (tills den där mensen med allra största sannolikhet dyker upp precis som varje månad -och om inte så har det slutat i mf). Analysera gärna! Så uppdaterar jag er framöver :)

    Kram och lycka till för er andra testjunkies!
  • rosknoppen
    elmaka skrev 2016-11-03 08:27:57 följande:

    Kikar i den här tråden då och då.

    Vet inte om jag får med bilden?

    Bim-2 alt bim-5

    Vad tror ni?


    Skymtar en jättesvag linje jag med :)
  • rosknoppen
    MissMf skrev 2016-11-07 11:15:25 följande:

    Är det nått på det här?


    Ser tyvärr ingenting :( Strecket ska ju vara typ en halv cm från kontrollstrecket, så den rosa linjen som syns strax ovanför max-markeringen är inte "gravidstrecket". Ibland när jag kollar snabbt på mina så luras jag nästan av det för en sekund!
  • rosknoppen

    Hej!

    Bim idag (efter prickad äl) men inte en tillstymmelse till mens (tvärt om snarare. Haft halsbränna i ett par dagar osv och nästan.. Känt mig preggo på något konstigt sätt -kan ju vara inbillning dock såklart). Testade nu på morgonen med både testlagrets och clearblues digitala men båda kom ut negativa :( Vet att jag är en "låghormonare" sedan tidigare graviditet (slutade senare i mf dock), men borde väl ändå synas nu om det är något?

    Är det någon som fått negativt runt nu, men positivt senare? Eller är det tok-kört här även denna månad? Misstänker ju att det tyvärr är det, men ville ändå kika om era erfarenheter!

  • rosknoppen
    Yoshiii11 skrev 2016-11-08 15:53:49 följande:

    Vad tror ni, kan det vara färgrester? Bilden är tagen inom tiden, färgen syntes i 2 minuter för att sedan försvinna. Inte morgonurin, BIM -1(2)


    Sådär fick jag också en gång på ett likadant test, att ett svagt streck syntes men för nära kontrollinjen. Då var det tyvärr negativt visade det sig efter fler tester. Men avvakta någon dag och testa igen!
  • rosknoppen


    Jag ser ju att detta är negativt, men visst är det detta som kallas spökstreck?

    Mvh bim+1 och tänker aldrig erkänna att jag kanske är uppe på en 10 test hittills eller började på bim-6. "Man är ju inte crazy"
  • rosknoppen


    Bim idag, mu och utan filter. Nu har jag och sambon redan grinat ihop och sådär, men jag kan ändå inte greppa det riktigt så vill ha er bekräftelse. Visst fan är det äntligen positivt?!?
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester