• YaYa

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Vad tror ni om detta? Har oregelbunden mens sa vet inte nar jag har BIM. Tror jag hade agglossning runt den 16-17. Tog detta test idag med eftermiddagsurin.... Spokstreck? Inbillning?





  • YaYa

    Tack huldaskarin! Jag vagar inte lita pa detta, far halla ut ett par dagar till och testa pa morgonen, men det ar svart att ha talamod i det har laget.... 

  • YaYa

    Vad kul att hora! :) Jag har haft ett MA tidigare, plussade da superstarkt ca 19 dagar after agglossning. De hormonerna har drojt sig kvar lange i min kropp, jag plussade svagt upp till 8 veckor efter missfallet, sa det gor att jag inte vagar tro allt for mycket pa detta. Nu har jag haft tva mens efter MA:t och vet att jag fatt "ej gravid" pa CB digital i slutet av maj, sa det kan inte vara resthormoner darifran i alla fall :) Jag far avvakta helt enkelt. Man blir lite knapp av sant har :)

  • YaYa

    JHJ. just Cearblue tycker jag ar knepiga, blir ofta svaga spokstreck som sen visar sig vara negativa. Jag fick ungefar samma och sedan negativt tva dagar senare med annat marke. Testa med ett annat marke istallet.

  • YaYa
    saltlakrits10 skrev 2016-07-11 14:03:37 följande:

    Hej. Jag skulle haft min mens för 9 dagar sen. Tog ett test imorse. Från testlagret och visade väldigt svagt. Vet inte hur jag ska tolka de.

    Hur lägger jag upp en bild?


    Dar du skriver inlagget finns en knapp, lagg till bild. Later som att du ar gravid!
  • YaYa

    Hmm.. Vanta tva dagar och ta ett till... Da bor halterna ha dubblerats i alla fall sa du far ett tydligare resultat. :) Lycka till!

  • YaYa

    Ja, det ser valdigt positivt ut! HCG dubbleras varannan till var tredje dag sa om du kan vanta en dag eller tva kommer du nog att se tydligare resultat :) Annars kan du ju kora Clearblue digital, dar far du ett ja eller nej och da ar det ingen tvekan om saken :)

  • YaYa

    Jssia, jag ser en svag okning mellan de tva dagarna, men vet att just CB ar valdigt forradiska... :) Skulle forsiktigt saga att det ser ut att vara positivt, kan nog bli starkare om ett par dagar :) Lycka till!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester