• JHJ

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej. Jag är ny här, jag och min pojkvän försöker bli gravida. Tog ett clear blue test för 2 dagar sedan, de kom fram ett svagt plus tror jag? Vågar inte bli glad än, är rädd att det är spökstreck eller något. Tog ett clear blue digital idag med morgon urin och fick inte gravid. Någon mer som fått så men ändå vart gravid? Visar bild på plusset, bilden är omgjord har gjort skärpan starkare. Vad tror ni? Har bim om 2-3 dagar. Tacksam för svar :)

  • JHJ

    Oh jag hoppas verkligen det. Har molande värk och har haft det i flera dagar nu. Vågar fortfarande inte hoppas haha. Har ett clear blue plus test hemma som jag funderar på att ta imorgon. Då borde väl plusset vara lite tydligare, isåfall är det tre dagar i mellan :)

  • JHJ

    Nu blir jag nervös när flera har fått streck men inte vart gravida :( Gud så påfrestande, bara vänta och se om mensen kommer..

  • JHJ

    Gjorde ett nytt test imorse det är vääääldigt svagt men lite starkare än i fredags. Här är originalbilden samt en bild jag har gjort om lite. Har bim imorgon eller onsdag. Kan jag va gravid må tro? Vad tycker ni? :)

  • JHJ

    Tack för era svar ska vänta nu innan jag testar, har inte mensen dykt upp testar jag i slutet på veckan :) har fått olika svar här så är fortfarande splittrad. Dock är strecket brett och ljust blått men vågar ändå inte lita på det. Tack för era svar, återkommer om jag får ett positivt besked senare :)

  • JHJ
    strösocker skrev 2016-07-12 12:27:00 följande:

    Glömde bilden ;)


    Fick med så på fyra test från cb, det stämde inte fick mens på bim :(
  • JHJ

    Tog ett test imorse med morgon urin. Bim är på tisdag. Någon som ser strecket? Det är ett spökstreck va? :/

  • JHJ
    soofa skrev 2016-08-06 09:46:45 följande:

    Jag ser det absolut! Tycker det är för starkt för att vara ett spökstreck. Har du några andra tester hemma? Tänker att du kan prova olika tester i samma urin i morgon bitti?


    Har ett test men det är inget "testa tidigt test". Lovade mig själv att hålla mig till bim men det kliade i fingrarna haha. Ska vänta tills på tisdag innan jag gör nästa :) skönt att någon annan såg strecket, får hålla tummarna att det är något :)
  • JHJ

    Hej.
    Jag har bim imorgon. Brukar alltid ha jätte ont i bröstvårtorna samt ont i magen 1-2 dagar innan mens. Brukar även få bruna flytningar dagen innan. Men nu har jag inga känningar alls, känns inte alls som att mensen ska komma. Fick precis positivt ägglossningstest, strecket e lika starkt som kontrollstrecket. Ska testa med gravtest imorgonbitti men kan det tyda på att jag är gravid? Hade ägglossning för exakt 14 dagar sedan, och det vet jag eftersom vi har använt oss av ägglossningstest. Är lite smått nervös för morgondagen, jag vill så gärna!!!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester