• kattskrälle

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester



    Hej alla! Har försökt googla lite och även kikat i denna tråden, dock inte alla 1800+ sidor såklart:) verkar ju finnas många testexperter här så jag vill gärna att någon kommenterar mitt test.. hur bedömer ni det? På förpackningen finns ju en bild med tydligt starkt streck och undrar om jag uppnår det någon gång haha. Testade med clearblue i fredags och fick då 1-2 v, är detta i linje med det?
  • kattskrälle
    FrökenMp skrev 2017-01-16 11:13:02 följande:

    Du är ju gravid, grattis!! Spelar ingen roll hur starkt strecket blir. Så länge du får ett rosa/rött streck så är du gravid:)


    Tack för svar! Jo jag vet men jag är orolig för att det inte är tillräckligt starkt, om du förstår hur jag menar.. plussade för första gången i onsdags så det har visserligen inte gått mer än 5-6 dagar när det varit positivt..men är ju lite nojig av naturen:)
  • kattskrälle
    FrökenE1985 skrev 2017-01-16 11:43:56 följande:

    Är det rfsu's test? Dom har jag hört är sega. Många som fått 1-2 veckor på cb men blankt på rfsu. Tror inte du behöver oroa dig. Grattis förresten!


    Exakt, det är RFSU. Tack för grattis och tack för svar, lugnade mig:)
  • kattskrälle
    FrökenMp skrev 2017-01-16 12:39:41 följande:

    Jo, jag förstår. Jag fick inte två starka streck förrän bim +6 med mitt test så oroa dig inte:)


    Grejen är ju den att jag inte vet varken det eller när jag skulle ha ägglossning, så jag vet inte mycket jag :D men det har absolut blivit starkare sen plusdebuten, så det borde vara lugnt :)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester