• mickiprick

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    villblitremedpcos skrev 2017-03-07 05:58:47 följande:

    Morgonens test, BIM. Är detta bara ett vanligt spökstreck?


    Jag tycker mig se något! :)

    Tog själv ett imorse. Mest för att jag började känna av mensvärk och ville förbereda mig på besvikelsen. Men både jag och mannen ser ett streck. Nu kan bilden vara tagen mer än 10min efter testet men det förändrades inte på den tiden. Kan två se samma spökstreck? (Min man visste inte hur man läste av så jag bad honom kolla utan att berätta vad han letade efter. Jag sa bara att det totalt skulle vara tre streck. Han fattade inte att jag räknade kontrollstecket. Han svarade att han var ledsen men att han inte såg fler. Jag visade vilket jag såg och då svarade han att DET sträcket var ju tydligt men att han letade efter ett tredje, hahaha.) Men varför har jag isf mensvärk?? Kan det betyda tidigt missfall? Jag har aldrig varit gravid tidigare så jag vet inte hur det kan kännas. Vet bara att det känns precis som när jag ska ha mens. BIM är på lördag 11/3.

  • mickiprick
    MissMf skrev 2017-03-07 07:54:25 följande:

    Jag har haft molvärk båda mina graviditeter :) livmodern växer


    Är det sant? :) Men såhär tidigt? Kan knappt vänta till imorgon bitti för att ta ett till! Hur är det, när kan man ta ett digitalt? Är det först efter att BIM passerat?
  • mickiprick
    MissMf skrev 2017-03-07 08:20:32 följande:

    Jag har fått molvärk från när ägget antagligen fäst på äl+5/6 plussat svagt på äl +7/8 sen positivt digitalt på äl +10 :) ena är 2,5år o andra 13 månader :)


    Åh vad spännande! Jag har faktiskt känt av lite molvärk sporadiskt sedan några dagar efter ÄL men nu är det typ konstant och det känns som att mensen ska komma när som helst (däremot brukar det snabbt bli olidligt när det är mensvärk, det har det inte blivit ännu). Jag är på ÄL +10 idag och har som sagt bim på ÄL +14 på lördag. Men min NC brukar sätta ut mensen någon dag sent så jag är väldigt förvirrad just nu. Till råga på allt ska vi på återbesök efter utredning idag. Jag vill inte berätta något där om det skulle visa sig att det inte är något eftersom jag misstänker att de skulle släppa oss isf. Men jag hade ganska höga förhoppningar den här månaden eftersom jag gjorde en spolning precis innan ÄL plus att jag använt Progesterall för första gången. Man har ju hört om en hel del som blivit gravida direkt mha de olika behandlingarna. Den här dagen kommer vara SÅ lång!
  • mickiprick
    littlepixiegrl skrev 2017-03-07 10:39:46 följande:

    CB digitalt kan visa upp till fem dagar innan bim


    Åh så pass? Mannen frågade om han skulle köpa lite test idag så jag bad honom slänga med ett sånt också. Och bad honom gå till Lloyds eftersom jag sett att folk skrivit att de är bäst på flera ställen.
  • mickiprick
    hggeli skrev 2017-03-07 11:19:24 följande:

    mickiprick: ser absolut ditt streck med. Men jag kanske blivit streckvild hahahahaha :D min make börjar också få sjukan ;)


    Hahaha :) Hoppas du har rätt! Jag var rädd för att påverka honom, det var därför han fick leta själv. Trodde dock att han skulle fatta hur det ska se ut! Varför skulle det vara ytterligare en linje utöver plusset (?!) haha! Till hans försvar drog jag upp honom abrupt från sängen :P

    Min mensvärk har iaf lagt sig utan ipren vilket annars är stört omöjligt, jag tar alltid dubbla vid första tecken. Annars blir det outhärdligt!
  • mickiprick
    FrökenE1985 skrev 2017-03-07 13:21:35 följande:

    Ja men precis.

    Dessa svaga streck säger egentligen inte så mycket då det produceras en liten mängd hcg när ägget blivit befruktat för att signalera till livmodern att nu kommer jag. Det betyder ju dock inte att det fäster som det ska.

    Detta har även min gynekolog bekräftat då jag var där pga att jag fått dessa svaga streck 8 cykler av 10. Han tyckte inte jag skulle oroa mig då jag uppenbarligen blir befruktad även om ägget inte fäster. Men det är iaf ett kvitto på att den biten fungerar.


    Har du testat Progesterall? Det ska hjälpa ägget att fästa. Har hört från många att det hjälpt på första försöket. Om någon dag kanske jag vågar tro på om det funkade för mig med^^
  • mickiprick
    hggeli skrev 2017-03-07 13:41:28 följande:

    Vad tror ni om mitt test då? Har inte fått nått svar juh :)


    Jag har lite svårt att se något men det är ju en helt annan sak på bild än i verkligheten. Och jag har inte så bra upplösning på telefonen. Ska du ta ett nytt imorgon bitti? Håller tummarna!!
  • mickiprick
    FrökenE1985 skrev 2017-03-07 14:25:36 följande:

    Det här är tredje cykeln jag använder progesteronkräm. Använde det november och december gjorde inte januari men denna cykel ger jag det en chans till.


    Det låter som att du har koll på läget ???? Håller tummarna!
  • mickiprick
    mickiprick skrev 2017-03-07 16:19:55 följande:

    Det låter som att du har koll på läget ???? Håller tummarna!


    Jag har ingen aning om var alla ????? kom ifrån! Min mobil lever sitt eget liv som vanligt. Jag var självklart fullt allvarlig.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester