• Medberoende
    Grönablad skrev 2016-09-18 16:19:51 följande:

    Tänker att risken för falska positiva svar ökar en del med så lågt gränsvärde. Testa kan man ju alltid men jag skulle nog ha svårt att lita på ett sånt test.


    Ja jo det har jag åxå tänkt påtänkte mer om någon hade testat? :)
  • Medberoende
    Elleen1314 skrev 2016-09-24 17:58:26 följande:

    Vad tror ni , bim - 5 kvällsurin . Är det de berömda spökstrecket tro


    Hmm tycker det ser POS ut :)
  • Medberoende

    Idag är det testdag efter en Fet av en blasto. Har tagit två digitala en igår och en i onsdags som båda säger gravid 1-2.

    Men detta är klunikens test och jag hade trott att det skulle va myclet starlare än så, för det är vel ett streck eller bara inbillning :S ni får ursäkta jag är sjult nojjig men det tror jag dom flesta här förstår.

  • Medberoende

    Aah jag tänkte på det åxå har sånna hemma men dom har färg,typ som advanced är lila om dom e äl test och blåa om dom är grav test, det kan ligga något i vad du säger, cb advanced så blir ett av strecken svagare ju högre östrogen (?) Det är.

    Hittade en sticka från wish längst in i badrumsskåpet, samma där det är ett streck men svagt.

    Tack för ditt svar känns lite lugnare nu, får försöka intala mig att jag e gravid tills motsatsen är bevisad! Jag har fortfarande symtom som ömma boobs å lite stick i tjejmagen.

  • Medberoende

    Hallå, gjorde ett Fet i måndags, å testade mig idag, (testdag på fredag) köpte cb digital early, men fanskapet funkade inte alls, ingenting kom fram i skärmen, sjukt jävla irriterande. Men jag tog en ny sticka från babyplan, åxå det early, på stickan skymtar jag något, och öppnade det misslyckade testet och ser ett ganska starkt test streck och kontroll strecket, båda jätte tydligt,. Ska lägga till bilder och jag ska testa imorgon igen med cb advanced så då får jag svart på vitt iaf.

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester