• Anehhs

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    bim idag

  • Anehhs

    Dagens bim+1.. Syns ett svagt streck i verkligheten men kan vara ett så kallat spök. Men ingen mens ännu och den brukar alltid komma på pricken, om den nu inte lever ett annat liv denna månaden=)

  • Anehhs
    Tail skrev 2014-07-07 23:14:19 följande:

    Tog ett test nyss och fick två sträck. Hur mycket kan man lita på dessa testen tror ni? :) ska ta ett digitalt imorgon bitti tror jag.

    phpJZGSJR60718.jpg


    Det var ju tydligt plus! Jag vågar mig på ett grattis!=)
  • Anehhs
    Prinsens mamma skrev 2014-07-08 07:33:04 följande:



    Test med morgonurin idag på bim+3. Vad säger ni? Kan man lita på dessa test eller ska man investera i ett digitalt? Kan knappt tro att jag är gravid men jag tycker att jag ser ett streck lite tydligare än igår. Bifogar gårdagens testbild också (det vågräta).


    Ett solklart plus ju! Tycker jag du ska lita på! Grattis=)
  • Anehhs
    Fiiaaa skrev 2014-07-08 15:55:46 följande:

    Någon? Översta från idag. Ser ni något? Tänker själv att det är spökstreck, men är så frustrerad eftersom jag nu är 4 dagar sen och inte får nån mens, men inte heller några positiva tester. Har lagt på ett filter som ni ser. Det mest frustrerande är att strecken syns lite tydligare för varje dag, men ändå långt ifrån positiva. De kommer också fram inom tide, efter någon minut. Ingen färg, ingen vidare styrka. 


    Jag ser också=) har hört från många att det tagit tid för en del innan de får starkare plus med testlagret (ser ut som det är de du använder dig av) så testa med ett annat test, som ett digitalt=)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester