• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej tjejer!

    Här är en tråd för alla oss som behöver hjälp att analysera svaga och tvivelaktiga graviditetstest samt för oss som tycker om att analysera andras! En tråd som kan hjälpa till med ett par extra ögon när man behöver det som mest, för barnlängtan och ett antal försök i bagaget kan ju göra att man ser streck som inte ens finns för att man så gärna vill att det ska vara där!

    Så släng in bilder på era test så hjälps vi åt att analysera och hoppas!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-26 10:03
    Här är en länk till BIM-listan:
    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m63199969.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-05-08 09:21
    Länk till "plustråden":

    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m64471095.html
  • Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester
  • Amandafi

    Behöver hjälp att tyda gravtestet. Så här såg det ut efter tre minuter.



    Och så här efter fem minuter.


    Efter ytterligare några minuter blev strecket tydligare, men enligt instruktion ska man inte läsa av efter mer än 5 min då negativt resultat kan bli positivt.

    Vad tror ni?
    Det är det tredje testet jag tar på lika många dagar och jag såg mycket svaga streck på de andra två också men jag fotade inte dem så jag kan inte jämföra nu. Möjligt att det här är lite starkare. Jag tror att jag är BIM+2 eller 3 men det är svårt att veta då min cykel har varit lite konstig; har alltid haft 28 dagar men förra månaden var den 35. (Tog test då också så klart men jag har inte för mig att man kunde se minsta lilla streck då)
  • LovisaC
    Jacqueline skrev 2013-08-19 08:42:38 följande:
    Ser färglöst ut via mobilen :-S ser du någon rosa touch irl Lovisa?

    Det är för att jag höjde svärtan något, då blev det gråaktigt... innan det torkade var det rosaaktigt, så även när jag zoomade in på bilderna, men torkat är det mer grått...

    Äsch jag vet egentligen att det är negativt men jag brukar inte ens kunna se vart teststrecket SKA vara - jag hade ingen aning på dessa tester!
  • LovisaC
    frånochmeddu skrev 2013-08-18 23:57:34 följande:
    Hahahaha! Män alltså.. Men ja fy, humöret vid PMS är inte att leka med :/ jag blir som förbytt.. Att han inte strypt mig är för mig en gåta ;) haha! Hm, okej? Jag förstår inte? Du är 4 dagar sen på mensen, men du får inget plus? Är det första barnet ? Har du sökt "hjälp" eller fått en förklaring på varför ?

    De testerna skulle vara riktigt bra har jag hört, om det är samma.. hoppas på att du får samma erfarenhet. Jag har haft extremt svaga tester så tidigt, men man har kunnat se något svagt.. Måste ha extremt mycket hormon i kroppen. Får gravsymtom som heter duga också.. Spyr 24/7, huvudvärk, nästäppa, kass mage i allmänhet, värk i rygg och mage, extrema cravings, extrem aptit eller saknad på den, bomber till bröst osv osv. Nu är ju ingen graviditet den andra lik, men så har det varit tidigare! Jaa, det var fantastiskt! Första gången i mitt liv som jag längtat efter att stiga upp kl.05.00 varje dag Sen slutade tyvärr den senaste graviditeten i ett MA, men fy så kul det var att analysera, vrida och vända, se att strecket blev starkare för att till sist ta ett digitalt på BIM och se ett fint plus stirra på mig oslagbart!!!!!

    Japp, fyra dagar sen och inte svarade tappen med att öppna sig efter sex heller som jag trodde... två gånger sedan ägglossning har jag dessutom fått äl-sekret. Dumma kropp!!

    Tror inte bm skulle säga mer än att jag ska vänta. Det är första barnet, men fjärde graviditeten. Vad hemskt med ditt MA, hur långt hade du kommit? :(

    PMS är förjävligt... PMS där man blir som förbytt, gråter för ingenting och känner sig värdelös heter tydligen PMSD; något jag blivit behandlad mot utan min 'vetskap'. Google berättade det för mig (har fått medicin mot självmordstankar vid PMS 'bara')!

    Haha, jag vet vad du menar - man flyger liksom upp ur sängen, kopplar på hjärnan direkt och börjar analysera ;)
  • LovisaC
    Jacqueline skrev 2013-08-19 08:50:49 följande:
    Kanske skulle ta ett CB Lovisa?

    Om stickorna visar något alls imorgon så ska jag göra det :)

    mina stickor mäter dock från 10, och jag känner mig inte minsta gravid bortsett lite molvärk till och från...
  • LovisaC
    Amandafi skrev 2013-08-19 08:49:46 följande:
    Hoppsan, la nog upp samma bild två gånger. Det här är efter tre minuter.

    Jag tror att dina nivåer bara inte är så höga än. Ett digitalt test imorgon borde ge "Gravid 1-2" ;)
  • Jacqueline

    Har inget vettigt svar på dedär Lovisa merän att jag själv haft helt symtomfria graviditeter med endast lite molvärk andra gången

  • Plopps80
    Amandafi skrev 2013-08-19 08:49:46 följande:
    Hoppsan, la nog upp samma bild två gånger. Det här är efter tre minuter.

    Tycker det ser positivt ut. Men dessa tester litar jag inte på. Tycker alla får rosa streck med dom. Hade tagit ett "riktigt test". Tror allt det kan va något
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester