• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej tjejer!

    Här är en tråd för alla oss som behöver hjälp att analysera svaga och tvivelaktiga graviditetstest samt för oss som tycker om att analysera andras! En tråd som kan hjälpa till med ett par extra ögon när man behöver det som mest, för barnlängtan och ett antal försök i bagaget kan ju göra att man ser streck som inte ens finns för att man så gärna vill att det ska vara där!

    Så släng in bilder på era test så hjälps vi åt att analysera och hoppas!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-26 10:03
    Här är en länk till BIM-listan:
    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m63199969.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-05-08 09:21
    Länk till "plustråden":

    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m64471095.html
  • Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester
  • Stinis83

    Akeroe, du är definitivt gravid :)

    Heidii, hälften av det jag skrev försvann :( Men jag skrev typ att ät kvinna, det är viktigare än nånsin :) Hur mår du i graviditeten? Hoppas verkligen att du mår bra och att det går hela vägen den här gången :)

  • EmmaW84
    Stinis83 skrev 2011-10-03 21:46:55 följande:
    Akeroe, du är definitivt gravid :)

    Heidii, hälften av det jag skrev försvann :( Men jag skrev typ att ät kvinna, det är viktigare än nånsin :) Hur mår du i graviditeten? Hoppas verkligen att du mår bra och att det går hela vägen den här gången :)

    Tack :)
  • bevingad

    Hej tjejer!
    Vilken skön tråd!! Här vill jag hänga på om det är okej?
    Bara en tanke som slog mig nu när jag kollade lite i tråden var att en gravid-lista hade varit lite rolig så man ser vem som verkligen var gravid trots svagt plus....

  • lilaemma
    slemtorsk i din bralla skrev 2011-10-03 21:23:14 följande:
    Du ska inte känna att du känner dig dum... det är inte okej att gå omkring och behöva ha ont, det blir ju ett orosmoment i sig också.. vilket kan skapa stress och ångest i sin tur

    Men jag funderar på en sak.. hur länge har du haft ont och hur länge har du ammat.. jag vet att många får kramper i livmodern när de ammar ....kan det vara något sådant?

    Får man fråga vad de sa när du var där hos läkaren??

    Och självklart ska du söka privat om du inte känner att du får gehör hos landstinget.. jag går absolut inte till någon vårdcentral eller landstingsanknuten vårdgivare utan alltid privat, allt från tandläkare till gynekolog för jag upplever inte någon trygghet på vårdcentralen, får aldrig samma läkare 2 ggr och det är stressigt. Hos privata läkare får man TID vilket är oerhört viktigt om man ska kunna beskriva sina besvär ordentligt..
    jag har haft ont i ca 3-4 månader nu och har ammat sen dottern föddes för drygt 13 månader sedan. Alldeles i början hade jag också ont, medan livmodern drog ihop sig, men det gav sig ju ganska snart.

    Den första läkaren sa att jag hade för dåliga järndepåer och inte fick äta järntabletter eftersom jag ammade och att "mensvärken" skulle nån sjukgymnast kunna hjälpa mig med. (har sedan fått veta att man visst får äta järntabletter och är ganska övertygad om att smärtan inte kommer från muskler...)

    Den andra sa att jag skulle sluta amma så skulle mensen komma (fast jag vill helst inte att den kommer, har inte brottom att bli gravid eller så, vill bara inte ha ont). När jag tjatat mig till en gynundersökning så konstaterade hon att jag var öm lite överallt (mest i äggstockarna), att jag var röd och irriterad och att livmodern var "välfylld" så mensen skulle komma snart. Sen klagade hon över trenden med långtidsamning och över att vissa knappt ammar alls... (verkar som att man gör fel hur man än gör...)
  • Marie-anne

    hej, obs detta kan låta lite nördigt, men bare with me pliss=) jo, jag gjorde en lite menskalender för att se om det stämde att min mens började knasa sej nu i juni, jag kollade almenackor från 2010 tills nu och det stämde! sedan idag, läs igår var jag på apoteket och kom att prata med två tjejjer var av den ena hade haft samma BM som jag och hon sa att denna BM var helt knäpp då hon sa att testet var negativt i vecka 22! men jag fick rådet att köpa ett digital test och visade det inget skulle jag beställa tid på kvinnokliniken och beställa ett vaginalt ultrljud så får jag se vad som sker i min kropp så nu ska jag vänta till löning och kolla och hålla tummar o tår=)

  • MissFörstånd
    EmmaW84 skrev 2011-10-03 21:46:34 följande:

    Tack Hjärta   Kan knappt fatta det bara, har gjort mer än 10 tester sedan i fredags och vågar knappt tro det även fast de blir starkare. Sorry om jag tjatar  Cool

    Hehe jag var likdan! Men det är sant och nu får du bara njuta och låta det smälta in .
    ღ ♥Joline 2007♥ ღ
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester