• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej tjejer!

    Här är en tråd för alla oss som behöver hjälp att analysera svaga och tvivelaktiga graviditetstest samt för oss som tycker om att analysera andras! En tråd som kan hjälpa till med ett par extra ögon när man behöver det som mest, för barnlängtan och ett antal försök i bagaget kan ju göra att man ser streck som inte ens finns för att man så gärna vill att det ska vara där!

    Så släng in bilder på era test så hjälps vi åt att analysera och hoppas!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-26 10:03
    Här är en länk till BIM-listan:
    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m63199969.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-05-08 09:21
    Länk till "plustråden":

    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m64471095.html
  • Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester
  • wingtsunprincess
    corran skrev 2014-05-09 12:59:25 följande:

    Mäter på 25 tror jag, det är märket "pregcheck". De jag blir så fundersam över är att jag haft spottings i 4 dagar nu, de kommer bara på pappre när jag varit på toa..har mensvärk som fasen nu, känns som att de kommar forsa ut blod vilken sekund som helst.. Tidigt mf kanske?
    Pregcheck är väl bra tror jag. Vissa får ju blödning vid mens tros graviditet.. Men kan ju vara tidigt mf också Vilken dag efter ÄL är du?
  • CrazyChristina
    Snuff123 skrev 2014-05-09 10:52:57 följande:

    Bim på söndag. Har haft återkommande molningar sedan en vecka tillbaka. Alltså inget ovanligt. Tror inte att det blir nåt plus den här månaden heller...

    Hur många månader försökte ni innan ni fick ett plus?

    Det här är första försöket sedan tre månaders uppehåll i barnverksta. Innan pausen hade vi försökt sex månader. Inga barn sedan tidigare. Känns som att det där med graviditet händer alla andra men inte i, vilket nog är en känsla som de flesta har som inte har barn sedan tidigare.

    /den otåliga


    Med första tog det 22 månader (3mf under tiden) och va 20 när vi började försöka. Andra tog sig på 7:e försöket och va 24 när vi började försöka.
  • corran
    wingtsunprincess skrev 2014-05-09 13:41:43 följande:
    Pregcheck är väl bra tror jag. Vissa får ju blödning vid mens tros graviditet.. Men kan ju vara tidigt mf också Vilken dag efter ÄL är du?

    Äl +13.. Kom lite mer blod nu, rött, inte beige som tidigare så nu är det npg helt kört. Bara att siktain sig på nästa äl. Typiskt.
  • Elwan
    frånochmeddu skrev 2014-05-09 00:04:25 följande:

    Om du refererar till mitt svar.. Så nej, jag är verkligen inte bitter för att jag inte får något pluss. Är i vecka 34 och världens gladaste. Förstår bara inte varför det alltid ska vara så mycket negativt skit här i tråden. Folk frågar om andra ser därför att de vill, de kanske vill bli bekräftade i vad de ser.. Jag vet inte. Förstår bara inte varför man hänger här om man stör sig?
    Jag håller helt och hållet med dig. Jag förstår verkligen inte varför negativa människor hänger här. Jag är inte en av dem eftersom jag ställer en helt ärlig fråga om hur människor tänker. Ta och läs ordentligt istället och anta inte att bara för att någon inte förstår något så är de negativt inställda! Du kanske bär rannsaka dig själv och fundera över varför du tror att folk skulle vara negativt inställda till saker. Jag är oerhört tydlig med att skriva att jag helt ärligt funderar över varför. Svarar fler innan dig att jag faktiskt VILL veta svar och att det inte är något spydigt jag slänger ur mig.

    Det är svårt att läsa ironi och spydighet i text så varför ANTA att någon menar illa istället för att vara välmenande och nyfiken?

    Försök kanske att tro gott om folk istället för att döma ut folk!
  • 20110303

    Hejsan, nån som vill vara snäll o kolla på mitt test??? Tycker mig se nåt...men hade sex en gång dagen efter ägglossning så trodde inte chansen fanns....svårt o lita på sina egna ögon;)

    Är på bim-1/bim. Taget med morgonurin, tog ett igår em men då blev det helt blankt.

  • Annikaojohan
    Evening primrose skrev 2014-05-09 13:12:20 följande:

    Fertiliteten minskar från early 20's tror jag tom smile5.gif


    ? Lilla E ?
    Ja ännu värre.. Mirakel att man blivit gravid överhuvudtaget hihi närå. Men allvarligt man har ju inte alltid varit hälsosam. Tack för äggtest å mensapp, utan dom hade jag bara haft ett barn ;)
  • Annikaojohan
    20110303 skrev 2014-05-09 16:27:23 följande:

    Hejsan, nån som vill vara snäll o kolla på mitt test??? Tycker mig se nåt...men hade sex en gång dagen efter ägglossning så trodde inte chansen fanns....svårt o lita på sina egna ögon;)

    Är på bim-1/bim. Taget med morgonurin, tog ett igår em men då blev det helt blankt.

    phpvuIbWi95605.jpg


    Det behövs bara en gång ;) det e ett plus..
  • Susanne1975
    Annikaojohan skrev 2014-05-09 06:27:48 följande:
    Jag gillar inte clearblues äggtest fick tex aldrig en glad gubbe me dom så bytte till Apoteket å då blev jag gravid direkt m förra barnet. Me detta barn använde jag rsfu, kollade app och flytningar..
    Tack för ditt svar. Tyvärr känner jag inte tydligt när jag har ÄL, har aldrig kunnat lista ut det med hjälp av flytningarna och har inte helt regelbunden mens så en app skulle jag inte lita på. Tänkte undvika test där man måste analysera streck men nu blev jag tyvärr lika förvirrad med dyra digitala test. 
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester