• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej tjejer!

    Här är en tråd för alla oss som behöver hjälp att analysera svaga och tvivelaktiga graviditetstest samt för oss som tycker om att analysera andras! En tråd som kan hjälpa till med ett par extra ögon när man behöver det som mest, för barnlängtan och ett antal försök i bagaget kan ju göra att man ser streck som inte ens finns för att man så gärna vill att det ska vara där!

    Så släng in bilder på era test så hjälps vi åt att analysera och hoppas!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-26 10:03
    Här är en länk till BIM-listan:
    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m63199969.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-05-08 09:21
    Länk till "plustråden":

    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m64471095.html
  • Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester
  • EmmaK1
    Zarina skrev 2014-09-26 20:06:21 följande:

    Totalt sett (två barn) har vi försökt få barn i över ett år, om jag varje gång mellan äl och mens hade avstått från alkohol OM ifall att jag kanske möjligen blivit gravid hade det varit jäkligt tråkigt, jobbigt och onödigt! Så vet jag inte om jag är gravid lever jag normalt, punkt slut! Ja, det kan ibland betyda supa rejält! Men så fort man VET att man är gravid ska man absolut inte dricka! Lite it detta nu men ville bara kommentera...


    Tror jag får lägga ner detta nu för känns som att jag blir misstolkad hela tiden! Känner mig som värsta idioten att ni tror att jag tycker det är okej att man dricker när man är gravid eller att man ska va nykterist resten av tiden när man inte är gravid! Ja ja så kan det bli, hoppas ni får en bra helg allihop och glöm inte fira fredagsmysetsdag:)
  • Limpan nr2

    Vet att det är alldeles för tidigt att testa, men testade ändå. Är det någon annan som också kan ana en skugga? Nån som kan trixa med bilden.

  • CrazyChristina
    sommarbarn88 skrev 2014-09-26 20:16:50 följande:

    Hej alla experter här inne:) en fråga. Jag hade ägglossning för typ 8-9 dagar sen. Kan man redan känna av gravidsymtom? Väntar mens om nån vecka kanske. ..eller 5 dagar. Har aldrig känt så som jag känner nej nu.


    Ja det är möjligt. Om ägget fäst som snabbast på äl+4 så kan det finnas en del hormoner redan som kan ställa till det i kroppen :). Själv har jag känt mindre än vanligt de månader jag blivit gravid. Finns ju de som säger sig känna att dom blivit gravida dagen efter befruktning.
  • EmmaK1
    Loncelot skrev 2014-09-26 20:22:44 följande:

    Var inte menat som ett hugg utan min syn på alkohol, så se det inte som nått otrevligt hugg som folk kan vara här på familjeliv för sån är inte jag.


    Vad skönt:)
  • CrazyChristina
    sommarbarn88 skrev 2014-09-26 21:02:16 följande:

    Tack crazychristina. Vi har försökt i över 6 år så man hoppas ju men vågar inte tänka nåt positivt.


    Då håller jag verkligen tummarna att det är någon liten som stökar till hormonerna...
  • Summerburst

    Hej,

    Tar tacksamt emot hjälp från era erfarna ögon. Visst borde jag väl vara gravid? Testet är billigatester och jag fick helt blankt test på äl+10. Fick detta svaga streck idag på äl+12.

    Trevlig helg alla!

  • CrazyChristina
    Summerburst skrev 2014-09-26 22:22:04 följande:

    Hej,

    Tar tacksamt emot hjälp från era erfarna ögon. Visst borde jag väl vara gravid? Testet är billigatester och jag fick helt blankt test på äl+10. Fick detta svaga streck idag på äl+12.

    Trevlig helg alla! phpMTAiRs70526.jpg


    Ser helt klart ut som ett plus!!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester