• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej tjejer!

    Här är en tråd för alla oss som behöver hjälp att analysera svaga och tvivelaktiga graviditetstest samt för oss som tycker om att analysera andras! En tråd som kan hjälpa till med ett par extra ögon när man behöver det som mest, för barnlängtan och ett antal försök i bagaget kan ju göra att man ser streck som inte ens finns för att man så gärna vill att det ska vara där!

    Så släng in bilder på era test så hjälps vi åt att analysera och hoppas!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-26 10:03
    Här är en länk till BIM-listan:
    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m63199969.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-05-08 09:21
    Länk till "plustråden":

    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m64471095.html
  • Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester
  • HCS
    SecretlyMe skrev 2015-04-28 20:27:17 följande:
    Nej, ser inget på dessa heller. Tyvärr.
    Bara en sista fråga till dig så behöver vi två inte kommentera till varandra mer...

    VAR har jag varit otrevlig i mitt svar?? Kan jag få svar på det bara...

    Det ända jag skrev till dig nu var att apotekets stav inte var blank, det var väl inget otrevligt, det var ett faktum bara...?? 
  • HCS
    Syoss skrev 2015-04-28 20:58:48 följande:
    Har inga erfarenheter av apotekets tyvärr. Men jag föreslår att du lägger undan stickorna och håller dig till apotekets, tar ett nytt om ett par dagar och jämför med det gamla. Eller tar ett cb och jämför med det du tog i söndags? Visst tyckte du ana något på det? Isf borde det ju synas tydligare nu när det gått några dagar Jag förstår att du är enormt frustrerad på alla olika tester och resultat hit och dit. Men tiden kommer utvisa hur det ligger till. Håller tummarna för dig!
    Tack, har 19 stickor kvar från testlagret så jag kör nog med dem, en stegring borde ju synas om det tog sig? Gissar att det är falskt positivt på apoteket. Borde vara på äl +3 idag om ägglossning var när jag hade symtom. Får se om jag klarar av att vänta eller om det blir test en gång om dagen fram till bim?
  • SJLN
    HCS skrev 2015-04-28 18:45:57 följande:

    Nej fy sjutton va svårt det är! 

    Trixade lite med mina bilder, någon som ser nåt på dom? Tycker det syns nåt svagt faktiskt....


    Jag ser på båda bilderna, speciellt på den övre. Håller tummarna för att det inte är spök :)
  • RockTheRebell
    tvåsmåunderverk skrev 2015-04-28 19:45:19 följande:

    Plussade också på äl+9 med mina tvillingar! plussade på äl+9 igår med iofs..


    Åh vad häftigt :) hur gamla är dina nu och hur långt gången är du? Förstår fall du inte vill dela. Bara så nyfiken på fall man orkar en omgång till eller fall vi är klara nu.
  • SJLN

    Hjälp! Mitt missfall började för 62 dagar sedan, skrapning gjordes för 61 dagar sedan. Fortfarande ingen mens och bara spök på gravtest (negativt med andra ord)

    Efter förra missfallet kom mensen på dag 57 och eftersom jag bara var gravid runt 9 veckor den här gången och inte 12 som förra gången så trodde jag mensen skulle komma tidigare - inte senare.

    Hur långt är det normalt att det går innan man får första mensen? Tyckte de sa på gyn att jag kunde förvänta mig mens efter ca 30 dagar..

  • SecretlyMe
    HCS skrev 2015-04-28 20:34:27 följande:

    Tycker faktiskt inte du är så trevlig i "tonen" du heller.. Dessutom ser du ju aldrig trots att det finns streck. Det är du och några andra som aldrig ser trots att andra ser.. kan ju vara lite märkligt kanske.. blir ju också lätt fel också om det är en tråd för hjälp med svaga tester... om det måste vara supertydligt för att du ska se :-/


    Jag har varit trevlig mot dig flertalet gånger men bara fått mothugg tillbaka för att jag inte ser. Vet du, jag t.o.m ändrar ljusstyrkan på telefon för att försöka se, men ser jag inget så ser jag inget. Det kan vara skillnad om man sitter via datorn eller telefonen. Men om du bara ska bli otrevlig när man ger svar på om man ser något låter jag gärna bli att tyda dina blanka test. Tack för mig.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester