• louisep87

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester



    Spök
  • louisep87


    är detta spök så vet jag inte vad jag ska tro längre. Sorry för att jag spammare denna tråd. Men den är väl till för att få hjälp att analysera? Tack på förhand
  • louisep87
    dagg03 skrev 2014-09-22 13:04:57 följande:

    Du la ju upp ett positivt äl-test tidigare, så det verkar ju som om du har äl nu. Förstår inte varför du testar med graviditetstest om du har äl? Jag ser tyvärr inget på de icke redigerade testen.


    Äl testet är inte mitt. Behövde bara hjälp med att tyda det åt en vän. Men tack för att kikade efter iaf
  • louisep87
    blomman02 skrev 2014-09-22 12:58:46 följande:

    Kan ana något svagt på dem med lampa bakom och det syns j ganska tydligt på de redigerade.. Vet dock att nån sa att man alltid får streck bakom när man håller en lampa emot.. Hur många dagar kvar till bim? Lycka till!


    Jag har gjort så många tester man kan göra och jag har aldrig fått streck bakom en lampa förr. Syns mycket bättre irl men tänkte att ni skulle få se det med. Eftersom jag inte har haft mens på över fem månader så vet jag inte när jag har bim. Tänkte bara kika efter om det är någon som har varit med om samma sak? Tänkte avvakta en vecka och göra ett nytt test.
  • louisep87
    Jenn86 skrev 2014-09-26 05:44:45 följande:

    Lade upp en bild här i måndags med ett suuuupersvagt streck. Det här är dagens test!!

    Hoppas att det går vägen den här gången, orkar inte med ett till MF/MA.


    Gud så skönt för dig att få en bekräftelse. Och stort grattis till er! Njut för fulla muggar nu. Lycka till med nya familjen! Sommarbarn!
  • louisep87

    Trodde det var en graviditet som gömde sig hos mig men det visade sig vara mensen som kom igång. 5 månader sedan jag såg den sist! Men blödningen har varit långdragen,är inne på dag sju nu. Men det är vara små skvättar kvar. Har haft ljusröd nästan rosa mens hela veckan. Någon som har varit med om samma? Annars när jag har haft mens så har den nästan varit svart.tack på förhand. Och grattis till alla som plussar!!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester