• josefinkni

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Här är det från i fredags. Nu när det dessutom torkat syns strecket tydligt men är ju svagt.

  • josefinkni
    dagg03 skrev 2014-10-01 17:33:22 följande:
    Jag ser något men är osäker på om det är ett torkstreck. Visst är det one step? Jag testade med likadana test igår och fick precis som du. Tog ett till igår och fick ett likadant streck igen. Tänkte då att det skulle synas lite tydligare idag om det vore något men ser precis likadant ut, så jag börjar tro att det blir väldigt tydliga torkstreck med de där testen. Innan det torkat såg det lite rött ut men sedan när det blivit helt torrt tycker jag att mina streck ser mer gråaktiga ut. Har du testat helt blankt någon gång med de där testen?
    Ja de låter ju intressant har jag inte tänkt på. Testade igår och då fick jag oxå ett liknande streck med one step. Men har testat helt blankt oxå med dessa stickor. Får väl vänta i ett par dagar och se om det hänt något. Har sjukt mkt symptom ont i bröst och bröstvårtor och liknande. Men kan ju vara tanten som e på g oxå. Spännande hoppas vi får svar inom det närmsta dagarna.
  • josefinkni

    Testet imorse var inte starkare så är nog inget ändå. Har beställt hem lite andra test som kommer i em så testar nog då oxå sen får jag ge mig och vänta å se om mensen kommer.

  • josefinkni
    Staffelove skrev 2014-10-03 21:07:42 följande:

    Josefinkni- Ser tyvär inget, har du provat digitalt? Kan vara svårt att läsa av svaga streck .


    Nä har inte gjort det men kanske dags att göra det snart.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester