• Test14

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Blev lite fel där! Lloyds egna gravtest,någon med erfarenhet? Du som hade testat och fick svagt positivt,var du/är du gravid?

  • Test14

    Men ditt är ju helt klart positivt. ???? Mitt syns dåligt på bild men något bättre i verkligheten. Vad tror du? O stort grattis till dig!!

  • Test14

    Gjorde abort pga av våldtäkt för 6 1/2 v sen.. Jag och min man försöker få barn. Svaga positiva tills för 1 v sedan. Nästan helt negativt för 5 dagar sedan och nu känner jag mig tokgravid. Snälla är det någon som har erfarenhet av detta?????? Tog ett test idag som visade detta..

  • Test14

    Tack!! Ja det har blivit starkare.. Vad tror du?

    Är så orolig men har läkartid på tisdag för HCG serum. Mår mer och mer illa och är yr. Enligt vul förra veckan så fanns det inga rester kvar och HCG låg på 165.

  • Test14


    Hej. Ska skrapas pga rester från abort(våldtagen) igår var mitt hcg nere på 25. Alla gravtest har visst neg 1 vecka men börjar känna mig gravid...oxå detta svaga plus nu andra gången jag kissade i morse .. Läkaren sa att man kunde bli gravid trots hcg och att det tagit så lång tid sen aborten,
  • Test14

    Men samma test,cb var ju blankt för ett par dagar sen???? Tänk om jag gör skrapning i morgon och det är en ny gravidetet.. Stöd någon? ????

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester