• dagg03

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Belinda04 skrev 2014-03-14 10:27:37 följande:
    Oj, jag har så svårt att greppa detta, jag och min sambo har försökt få barn i flera år.
    För ett par veckor sedan beslutade vi oss för att separera och nu kommer detta... Förvirringen är stor och svårt att ta in... Kanske ska ta ett digitaltest också bara för att vara på den säkra sidan.
    Om jag nu är gravid är det bara att ringa en BM..?
    Tycker definitivt att det ser ut som om du är gravid och tror att ett digitalt kommer att visa positivt (men jag skulle ändå ta ett sådant test, alltid skönt att få det "svart på vitt"! =) Förstår att det känns konstigt att det händer nu, när ni har försökt i många år men inte lyckats. Men jag hoppas att allting kommer att ordna sig bra för dig ändå, oavsett om ni är tillsammans eller inte. Känner att jag vågar mig på ett grattis! :) Ja det är bara att ringa till BM, för mig planerade de in första besöket när jag var i v. 8 så det kan ju vara någon vecka kvar innan inskrivning men du kan ju ringa och prata med dom och boka in ett besök iaf.  
  • dagg03
    mmelody skrev 2014-03-16 21:53:52 följande:

     


     


    Nån som ser nåt?
    Jag ser tyvärr inget, men det är svårt att se när bilderna är så pass mörka/tagna snett långt ifrån. 
  • dagg03
    Annette79 skrev 2014-03-17 19:12:59 följande:
    Hej,

    Vad tror ni om detta tjejer? Översta från i morse och understa från ikväll... ÄL + 10-11 och testlagrets test. Tacksam för svar :)))
    Jag ser svaga streck på båda! Håller tummarna för dig! =) 
  • dagg03
    Ninja85 skrev 2014-03-17 21:25:11 följande:
    Fick mf förra månaden i v 8 =/ och i brist på tålamod så försökte vi direkt igen, är nu på dag 29 och köpte rfsu's tester för första gången, aldrig testat dem tidigare. Men fattar det som att de inte är lika känsliga som testlagrets?

    Iaf, först så anade man nåt suupersvagt som jag inte visste om det var en ojämnhet i testet eller inte, men efter en stund syntes det faktiskt ett tydligare streck (fortfarande inom testtiden) Men inte så pass att jag vågar känsn mig säker på att det är ett riktigt streck. Hur brukar rfsu's tester bete sig?

    Bilderna nedan visar samma test, inom testtiden. Översta bilden tagen tidigare än nr 2.

     


     


     


     


    Ser ju definitivt något på det nedre testet, är strecket rött eller grått? 
  • dagg03
    Am122 skrev 2014-03-26 11:28:21 följande:
    Nån som har erfarenhet av Apotekets egna? Aldrig använt dessa förr :P själv ser jag något , nån annan som ser?
    Jag får i princip alltid ett svagt, svagt andra streck på apotekets egna (gråaktigt)..alltså ett s.k. spökstreck. Men den gången jag plussade med dessa test så var det andra strecket tydligt rött. Jag tycker att du ska vänta någon dag och testa igen. 
  • dagg03
    Am122 skrev 2014-03-26 14:16:56 följande:
    Okej har själv fått massa spökstreck tidigare fast från testlagrets, tyckte dock ej detta såg/ser grått ut provar imorgon med morgonurin ser de likadant ut eller är blankt är jag nog ej gravid eftersom jag är på bim +2 idag ;)
    Om strecket är rosa så tror jag att det är ett svagt plus! :) Håller tummarna för dig!
  • dagg03
    jessie skrev 2014-03-26 16:30:49 följande:
    Ser nån något? :)
    Jag ser något svagt på båda! Vänta någon dag och testa igen! :)
  • dagg03
    laila88 skrev 2014-03-29 13:33:21 följande:
    någon som har en synpunkt, negativt eller?
    Svårt att säga. Men ser ett svagt andra streck. Om strecket kom upp inom tiden och det är tidigt, så tror jag absolut att det kan vara ett plus (om än ett svagt sådant). 
  • dagg03
    laila88 skrev 2014-03-29 13:47:34 följande:
    fast, alla de gångerna har ja testat med morgon urin, inte detta test. så det lär väl påverka också. hmm.. spydde igår och lever på vätska nu. vore de graviditetssymtom så borde testet också visa positivt tycker jag?
    Jo det kan ju påverka om du inte testat med morgonurin. Men ett konstigt sammanträffande att du fått "graviditetssymtom" också. Det kan ju iofs vara magsjuka eller liknande och kanske lite tidigt med illamående. Jag skulle iaf vänta någon dag och testa igen! =) Håller tummarna för dig. 
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester