• mkess

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    FrokenEmme skrev 2015-11-02 11:42:58 följande:

    Visst finns det en stegring mellan bim-3 och bim? Jag ringde faktiskt till clearblue nyss och ifrågasatte deras tester eftersom Cb plus gav utslag medan det digitala inte visade något. Kvinnan jag pratade med sa att "det kan ha något med de 24 enheterna att göra på det digitala testet" och att det är därför jag inte fick positivt utslag och att jag ska testa igen om några dagar. Förstod inte vad hon menade med det? Hon sa även att jag ska lita på det testet som jag fick plus på. Jag får väl bara vänta och se.


    Hon kanske menade någonting med enheter hcg eftersom de vanligtvis mäter från 25 milli-international units (enheter) och att du typ hade prick för lite för att det skulle snappas upp av det digitala men typ 24hcg vilket kanske är nog för cb plus? Låter dock lite som att hon inte hade någon aning själv och därför bara sa någonting...
  • mkess

    Trodde jag var på äl+7 idag (tempar) men fått svaga test i två dagar och nyss detta. Vad tror ni?! Förvånad

  • mkess

    Tack tjejer! Känner mig sjukt förvirrad här hemma! Ska ta ett cb ikväll och imorgon för att se om det syns något. Mina ältest är nästintill positiva liksom så någonting måste det ju ge utslag på. Jag hade dock ett missfall den 11:e september och har haft svaga positiva rätt länge, men det kan väl inte öka bara sådär?

  • mkess
    lilaemma skrev 2015-11-06 14:37:09 följande:
    Äl test ger utslag på väldigt många olika hormoner. Både hcg och andra hormoner som finns strax innan mens och ägglossningshormoner..
    Åh, kan du berätta mer? Trodde ältest bara gav utslag på hCG och LH. Jag får nämligen svaga positiva gravtest som kommer och går, men mina ägglossningstest blir bara mer och mer positiva, är inte ägglossning på gång så vill gärna veta vad som kan ge utslag om jag nu inte är gravid.
  • mkess

    Blir knäpp tror jag. Någon här som har fått ett falskt positivt som sett ut såhär, dvs i rätt färg, inom tiden, men ganska tunt?

  • mkess
    Idorf skrev 2015-11-07 11:59:02 följande:
    Aa jag vet har tyvärr sämsta kameran... Och får bara in bilder här genom telefon, har försökt genom ipaden men de går inte...
    Ser ingenting heller tyvärr, men har du testat göra som jag och lägga en ring eller någonting vid testet som kameran kan fokusera på? Utan ringen blir mina bilder jättesuddiga!
  • mkess
    Nonym skrev 2015-11-07 14:04:33 följande:
    Nej, men ett sant positivt

    Jag tycker det ser ut som ett "grattis"
    Knasiga är dock att jag fått svagt positivt i fyra dagar nu, bara när jag testar med andra och tredje kisset för dagen, resten har varit negativa. Så vågar mig nog inte på ett tack. Men tack för titten!
  • mkess
    Moneal skrev 2015-11-07 14:24:58 följande:
    Ska du prova med något annat test oxå? :)
    Fick svagt positivt med clearblue på kvällen den 4:e och på morgonen den 6:e, men tyckte knappt det var någon skillnad på färgen på testen. Nu är jag iofs bara på äl+10 (eventuellt +11) idag så det är ju tidigt ännu, men tyckte ändå cb borde stegrat då. Detta test har stegrat från fyra dagar sedan, men emellan har jag ju fått negativa test liksom, så fattar inget?!?
  • mkess
    En del av oss skrev 2015-11-07 14:42:38 följande:

    [quote=75971812][quote-nick]mkess skrev 2015-11-07 14:00:32 följande:[/quote-nick]

    Blir knäpp tror jag. Någon här som har fått ett falskt positivt som sett ut såhär, dvs i rätt färg, inom tiden, men ganska tunt?

    [/

    Är det testlagret? Har själv fått sådär streck utan färg som ändå syns vilket gjorde mig tokig. Läst att du testat med CB också och är du bara 10 dagar efter ÄL så är det nog för tidigt att få plus eftersom man kan använda dom från 4 dagar innan BIM men långt ifrån alla får plus då, blir säkrare desto närmare BIM man kommer. Använde du morgonurin då?


    Jag har alltid plussat på äl+9 och äl+10 förut så det är inte ovanligt för mig. Det är inte testlagret nej, utan One Step heter de. Detta streck har dock samma röda färg som kontrollstrecket så det är inte färglöst, bara det att det är så tunt liksom? Förvånad Jag får alltid starkast test mitt på dagen, alltid varit så, morgonurin ger mig i stort sett negativa test.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester