• Crazy catlady

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Mimmie 2014 skrev 2015-12-16 16:55:06 följande:

    Testlagrets gravtest spök eller äkta ???


    Jag tycker det ser tydligt positivt ut!! :) när är bim?
  • Crazy catlady
    Kolasnöre skrev 2015-12-19 14:39:08 följande:

    Jag har provat i båda versionerna nu. Snork!


    Det är negativt.. det ljusare strecket ska vara lika starkt eller starkare än kontrollstrecket om det ska vara positivt. . :)
  • Crazy catlady
    Kolasnöre skrev 2015-12-19 15:02:45 följande:
    Tack för ditt svar!

    Ska jag fortsätta framöver och ta tester och vänta mig en stegring/skarpare streck?
    Ja, ta ett varje dag ungefär vid samma tillfälle.. Har hört olika tips om vissa tider på dygnet, men mellan kl 10-20 verkar vara bäst.. o blir det positivt så sker ägglossning inom 24-48 tim.. kanske även 12 tim efter... lycka till =) 
  • Crazy catlady
    Fröken W skrev 2015-12-19 21:51:20 följande:

    Alltså, är det någon som kan förklara för mig hur äl-tester funkar? Kontrollstrecket ska vara starkare än teststrecket... För att testet ska vara giltig ska det alltid synas två streck (kontroll och test). Hur vet man att det är positivt? (Jag har bara använt RFSU-tester)


    Nej, tvärt om.. teststrecket ska vara lika stark eller starkare än kontrollstrecken, då är det positivt... o ägglossning sker mellan 12-48 tim efter..
  • Crazy catlady


    Men shit !! Vet ej om det syns när jag lägger in bildenågra. . Men jag ser på bilden och med blotta ögat.. Dock är jag osäkert om strecket är där de ska vara ?!?! Syns det svaga svaga strecket? ??
  • Crazy catlady
    Agge83 skrev 2015-12-21 12:02:45 följande:

    Frågar igen! Är det ingen som vet varför man får två svagt positiva cb test för att sedan dagen efter få ett negativt? Betyder det att de två innan var spök test? Eller hur skall man se det? Vänta å se om det blir positivt igen? Eller bara invänta mensen?


    Du kan inte ha fått ett väldigt tidigt missfall ? Iofs borde väl mensen komma då oxå?!.. ha inställningen att du inväntar mensen.. o kommer den inte inom några dagar så testa igen! Det enda tipset jag kan ge iaf..
  • Crazy catlady

    Sorry men bara måste slänga in en till.. Gjorde om bilden lite och här syns det tydligare? Är strecket där den ska vara ? Vågar inte tro det riktigt än..

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester