• Zarina

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Signe14 skrev 2015-07-24 22:56:17 följande:
    För mig handlar det inte om pengarna, jag kan väl köpa ett nytt test imorgon om det vore så.. Men jag litar på testet :) gravid är jag iallafall sen får jag veta vecka 2 september :)
    Varför måste du vänta så länge på ultraljud när du inte vet hur långt gången du är? :(
  • Zarina
    emmsan skrev 2015-07-28 10:00:29 följande:
    Tog ett cb digital också igår som visade gravid 1-2. Men var till bm idag och där visade hennes test negativt.. :/ förstår ingenting...
    Hon kanske har skit test! Jämför mina av olika märke! Du är nog gravid, cb ljuger inte! Grattis!!
  • Zarina
    9camilla9 skrev 2015-07-31 21:18:07 följande:

    Har en liten fråga fick min första mens efter pstaven i fredags förra veckan . Den varade tills igår . O nu fick jag ett positivt äl test. Jag kan väl inte ha ägglossning redan?

    phpK0geXB97375.jpg


    Detdär är inte positivt! Strecken ska vara lika starka!
  • Zarina
    1900920802 skrev 2015-08-09 20:06:22 följande:

    Jaa helt vanlig mens kändes de som, hade mindre mensvärk än jag brukar och blödde en aning mindre, missfall har jag haft för nåra år sedan så såna symptom känner jag igen direkt, så något missfall har jag inte råkat ut för den här gången :)

    Får ringa barnmorska å prata på mån ist! :)


    Vill bara säga att jag haft "mens" två gånger och därför fattat senare att jag var gravid, och fick missfall båda gångerna.... Så det kan vara missfall på kommande, och det kan ha varit ett missfall redan, och det kan ha varit en ofarlig blödning som många kan få vid menstider trots att de är gravida! :) Inte så lätt att veta nej! Håller tummarna!! Only time will tell! :)
  • Zarina
    Jensan911 skrev 2015-08-20 19:06:17 följande:

    Vad säger ni om mitt streck? Det var svagt svagt rosa.


    Hur jag än vinklar och vrider ser jag tyvärr inget streck... :/
  • Zarina
    ankan20 skrev 2015-08-23 12:50:30 följande:

    Hade lämnat denna tråden pga att folk var taskiga men eftersom nytt folk lägger upp nu så frågar jag igen. Jag mår illa är jätte trött även fast jag dricker mycket kaffe och äter folsyra har en stickande känsla i magen. Någon som vill ge mig lite hopp? :( phpSmfBYb06013.jpg


    Förstår inte? Där är ju två jätte starka streck? Vad undrar du? Vad är det för test?
  • Zarina
    Iustitiae skrev 2015-08-24 15:54:54 följande:

    Testerna har sett ut såhär i fem dagar nu, det nedersta från idag och det torkade från igår. Trodde jag såg en liiiten ökning igår men ingenting idag, om det hade varit riktiga plus hade det väl ökat mycket mer vid detta laget? phpZ0beWb09602.jpg


    Gravidkollen? Om ja ; spök.... :( Tyvärr! Ser ju strecken men på fem dagar borde något nog ha hänt! Såhär ändrade mina på endast tre dagar....
  • Zarina
    ankan20 skrev 2015-08-26 13:22:36 följande:

    Ser ni inget? Skall jag ge upp hoppet nu då som jag fick upp igår? phpTiNwLO05240.jpg


    Du har fått ett par spökstreck och det verkar tyvärr vara ganska vanligt! På elva dagar av testande hade du absoluuuuut fått starkare tydliga steck OM du skulle vara gravid! Dessutom ett cb digital som säger inte gravid! Fick plus med cb dig på äl+11 och även med sticka som blev starkare varje dag. Dessutom är dina äl test jätte jätte svaga och de är nästan alltid positiva om man är gravid. Menar inget illa nu, men är tyvärr helt övertygad om att du inte är gravid, ibland hoppar mensen över eller krånglar av någon orsak! Tyvärr! :( Vet hur det är att hoppas, men det bästa du kan göra är att sluta testa och hoppas på mens. Alternativt äl testa varje dag ifall du inte haft äl så ni prickar rätt! Lycka till! :)
  • Zarina

    Om man får tag på Pregcheck tester i Sverige rekommenderar jag dem varmt!! Jättebra! Se så fint svar de gav mig jämfört med andra märken:

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester