• kanien

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    mammasusan skrev 2014-07-19 11:00:02 följande:
    Testa i em el kväll igen då är det nog max utslag
    Mina äl tester har alltid visat allra starkast med morgon urin, tar jag senare på dagen har det alltid varit svagare..
  • kanien
    CrazyChristina skrev 2014-07-19 11:29:36 följande:
    Jo de va ännu starkare, senare idag borde du få positivt, ältest fungerar precis som graviditetstest att man helst inte ska dricka eller kissa på ett par timmar innan man tar testet. Så jag hade räknat med att ägget släpper absolut senast måndag.
    Tack snälla för dina svar! Min första egna äl på 5,5år isånafall :)) Beräknad äl utifrån p tracker appen är på måndag men mensen kom en dag tidigt denna månad så det stämmer nog rätt bra att äl borde ske imorgon :) ska försöka hålla mig tills 4 i em och ta ett nytt test då :))
  • kanien

    Hmm vad tror ni om detta? Översta testet är ifrån lördag och det understa ifrån idag (måndag). Alla trodde stenhårt på att lördagens test var positivt (nu har det torkat och är ljusare) men jag tycker även att dagens test är lika starkt.. Beräknad ägglossning var till idag så frågan är om testet från i lördags var positivt och att jag hade äl igår/idag fast dagens test är så starkt som det är?

  • kanien
    mammasusan skrev 2014-07-21 10:54:05 följande:
    Det nedersta är inte positivt teststrecket är inte fullt lika starkt som kontrollstrecket
    Detta är lördagens test, och alla som svarade här inne trodde det var positivt i lördags.. Vad tror du om det? Tror du jag har haft äl?
  • kanien
    Stjärnhimmeln skrev 2014-07-21 11:45:31 följande:
    Kan absolut vara positivt för dig, det är olika från person till person. Fick långt ifrån lika starka test men här sitter jag på smällen i v 9 ;)
    Tack för ditt positiva svar det är svårt att utläsa om det är lika starkt eller inte, halva teststrecket är lika starkt som kontrollstrecket och den andra halvan är lite svagare så man kan ju inte vara riktigt 100, men som du säger så kan det mycket väl vara positivt beräknad äl var till idag och detta test togs i lördags så det stämmer ju rätt bra ändå
  • kanien
    Tanya6 skrev 2014-07-21 14:21:55 följande:

    Förlåt att jag spammar :$ php8lDCHg00071.jpg


    Enligt mig är det ett fint plus det tar ca 3 dagar för strecket att bli starkare så håll ut!
  • kanien

    Testet är ej positivt som ni kan se. Men min fråga är : Jag hade ägglossning i söndags (positivt test i lördags). Men kan ägglossningstestet vara såhär pass starkt idag fast jag hade ägglossning för två dagar sedan? Ska inte LH halten sjunka som fan efter ägglossning eller tänker jag fel?

  • kanien
    tjockobbe skrev 2014-07-22 11:12:06 följande:
    Jag har positivt i upp emot en vecka efter ägglossning och sen är det starkt eller långsamt dalande fram till mensen. Inte positivt innan mens som många andra får. Har väldig snabb ägglossning då det dagen innan knappt finns streck alls. Jag känner min ägglossning och får mensen klockrent 14 dagar efter känningarna.
    Vera 130923
    Hade min första äl på över 5år förra månaden pga tidigare p-spruta. Men då blev testet ljusare efter äl. Hoppas ägget har släppt fast det visar så pass starkt idag
  • kanien
    CrazyChristina skrev 2014-07-22 10:50:19 följande:
    De borde sjunka drastiskt men alla är olika. Det kan ju oxå vara så att ägget inte lyckades släppa. Jag hade hemska problem innan jag blev gravid och fick positivt test vid 5 olika tillfällen utan att ägget faktiskt släppte. Och dom gångerna blev inte strecken svagare direkt som de borde.
    Hoppas ägget släppt ändå. Ska lämna blodprov nästa vecka, då får vi svart på vitt om jag haft äl eller inte
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester