• Kickioh

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    alexander2011 skrev 2011-12-02 09:43:40 följande:

    asså jag vet inte vad jag ska tro, senare igår så ville han att vi skulle ha barn. jag sa att det kanske är bättre o vänta om han känner som han gör men då blev han ist besviken.  han la verkligen på charmen igår så igår blev det mys. men ändå. nu hoppas jag att han inte ändrar sig. sist gång sa jag att vill han inte skydda sig så måste han vara säker på att det är det här han vill. sambon har inte fast jobb än och det är det som gör han tveksam o även mig emellanåt men vi vill verkligen ha två tätt o då får han ligga i med att hitta ett bra arbete. han har ju 9 månader på sig Flört. vi klarar oss nu även om det kan vara kärv stundvis men det viktigawste är att pojken får kärlek och har det han behöver .
    Usch, förstår att det måste vara jättejobbigt :( Vi hade samma diskussion tidigare, han tänkte mycket praktiskt typ - ska vi hinna renovera klart sovrummet, och sådana saker. Men det var vad vi pratade om INNAN vi började försöka. Kan bara tänka mig så lessen jag skulle bli som han skulle säga nåt sånt nu! :(
    Men tror du inte han bara har fått lite "kalla fötter"? Det är ju en himlarns stor grej ni planerar så det skulle ju inte vara så konstigt i så fall ;) Och självklart är det viktigast att bebis får kärlek :)
  • Kickioh
    Knasten83 skrev 2011-12-02 09:46:59 följande:
    Kickioh: jag vill inte alls va neggig nu utan undrar bara eftersom jag testar med samma test. Det ser (för mig) ut som det röda ligger bredvid det vita strecket som kommer upp när man inte är gravid.. Jag tycker testen e svåra! Därför är ni som analyserar kuliga och hjälpsamma!
    Ingen fara! Jag tycker själv att det vita man ser är för nära det röda strecket. Och i verkligheten ser jag konturerna av det rosa väldigt bra.
  • Kickioh
    alexander2011 skrev 2011-12-02 09:48:14 följande:
    visst syns det ett sträck. fortsätt o testa så kommer du ev få en fin stegring, ingen tvekan om det. grattis. första barnet`?
    Tack! Ja det är första :)
  • Kickioh
    Den lilla M skrev 2011-12-02 09:52:18 följande:
    kickioh hur ser testet ut nu när det torkat?
    Nu var jag bara hemma en timme efter att jag tagit det och sen for jag på jobbet. Under den timmen tyckte jag att det såg precis likadant ut så strecket verkar då stanna. Det gjorde även dom svagare strecken från igår och i förrgår. Jag får kolla igen när jag kommer hem :)
  • Kickioh
    alexander2011 skrev 2011-12-02 10:00:33 följande:
    självklart :) ähh sovrummet borde väl bli klart inom 9 månader ;) tror din karl kanske hade lite kalla fötter han med. tror det är väldigt vanligt att karlarna får kalla fötter o visst jag förstår honom (min karl asså). det är inte en liten sak direkt. jag är oxå nervös om jag ska vara ärlig men hur tufft det än blir så måste man kunna stötta varandra eller hur. det är viktigt at man pratar om hur man känner över att skaffa barn och min är inte den som direkt pratar om känslor o så :S
    Ja det var precis det argumentet jag använde också ;)

    Jag tänker dock också lite praktiskt så att jag inte missar min mammas 50-årsfest genom att antingen vara höggravid eller ha en nykläckt. Så alternativet var att börja nu eller börja om två år och det kändes alldeles för långt bort.
    Kanske lite fånigt att planera runt det, men jag har världens bästa mamma och hon fyller bara 50 en gång :) Dessutom har hon sparat pengar i flera år för att kunna bjuda familjen på en utlandsresa till 50-årsfirandet.
  • Kickioh
    alexander2011 skrev 2011-12-02 10:01:32 följande:
    åhh vad mysigt. ja då har ni en mysig tid framför er. jag älskade o vara gravid fastän jag hade ont o var stor som ett hus
    Jaa jag ser verkligen fram emot att få se en bula börja växa :)) Vi får väl se hur mycket ont och illamående jag kommer få, men hur som helst så vet man ju att det är så värt det i slutändan :)
  • Kickioh
    mamma Linder skrev 2011-12-02 09:59:12 följande:
    Fett minus, sp nu är det bara att vänta in mensen i morgon -:(
    Har du BIM imorgon? Då är det ju absolut inte kört för att du fått ett minus idag :)
  • Kickioh

    När jag höjer kontrasten massor så finns det fortfarande kvar.
    Dom tidigare som var ljusare försvann när jag gjorde bilden så pass ljus.

    Det vita "strecket" tycker jag mer ser ut som första halvan av testet som det är mindre färg i och så ser det bara ut som ett streck för att det rosa strecket "klyver" precis där, eller? Haha, nu vart det nog luddigt? :P Förstår ni hur jag menar? Åååååh kan det inte bli söndag snart så jag får ta ett digitalt och sluta nojja! Tungan ute


  • Kickioh
    alexander2011 skrev 2011-12-02 10:27:25 följande:
    ja men åka kan du göra fastän du är gravid sålänge du inte är nån högriskperson för att få tidigare så kan man åka även när man är runt vecka 30
    Ja absolut kan man ju det, men hon fyller år i november och mannen ville planera sommarbebis så det var som bara att glömma :) Det är självklart inte bara därför vi börjat nu heller. Vi vill ju ha och är galet bebissugna båda två! :)
  • Kickioh
    Eddies skrev 2011-12-02 10:36:12 följande:

     


    önskar jag kunde se om det är ett positivt eller bara spökis.
    Känns som om de är mer rosa i verkligheten men ändå är jag väldigt osäker
    de är ju knappt så man ser strecket juh,....

    ngn annan med erfarenhet, har ett sånt här streck varit positivt för er ?
    Tyvärr har jag ingen erfarenhet alls av dessa test, men nog ser jag ju nånting där omän väldigt svagt än. Håller tummarna! :)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester