• Fröken W

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Pajap10 skrev 2018-11-02 19:58:56 följande:

    Hej!

    Jag är osäker på hur jag ska tolka detta testet från RFSU. Ser själv kontrollinjen och sedan ett mycket svagt streck. Vad tror ni? Vågar inte riktigt tro att det faktiskt är två streck som syns där, även om jag hemskt gärna vill att det ska vara så!

    Tacksam för svar!


    Absolut ett positivt test! När jag blev gravid så var rfsu:s test mycket svagare än testet från clearblue så om du är osäker så gör ett test från nåt annat märke. Men ditt test är positivt :)

    Grattis!
  • Fröken W
    guldägg skrev 2018-11-02 16:29:30 följande:

    Någon som har lust att komma med sin åsikt? Plus, spökstreck eller inget alls? De är tagna med 2 dagars mellanrum.


    Jag ser ingenting. Har du passerat bim?
  • Fröken W

    Hörrni! Har ni erfarenheter av graviditetskollens grav.test (stavar)? Är de pålitliga? Om de visar negativt, kan man lita på det då?

    Anledningen till att jag frågar är för att jag fick ett missfall för två veckor sedan och grav.test från clearblue var positivt i onsdags. Missfallet är bekräftat med ett vul så nu väntar jag mest på att få ett negativt grav.test så vi vet ifall vi lyckas bli gravida på nytt eller om det är spår från förra graviditeten.

    När jag blev plussade med vårt barn för snart 3 år sedan så minns jag att det var stor skillnad på testet från RFSU och det från clearblue. Det senare var så mycket starkare. Därför funderar jag nu på hur det är med graviditetskollens test. Tänker ifall de visar negativt när ett clearblue skulle varit positivt.

  • Fröken W
    Sallyjkpg skrev 2018-11-07 17:57:34 följande:

    BIM-4 , ej morgon urin. Vad tror ni?


    Vänta fyra dagar och testa med morgonurin så får du nog ett tydligt svar :) Tycker det ser ut att vara något där.
  • Fröken W
    Lvi skrev 2019-01-28 08:27:07 följande:

    Hej!

    Är på BIM-1 och testade nyss med morgon urin.

    Kan jag tolka detta som + även om den inte är lika stark som kontroll strecket??


    Om det där är ett grav.test så är du absolut gravid! På grav.test brukar inte strecken vara lika starka. Grattis! :)
  • Fröken W
    Madddiis skrev 2019-01-30 17:50:25 följande:

    Tog ett rfsu som var jätte svagt positivt imorse men sen tog ett cb digitalt idag som va negativt, dock inte på morgon urin. Nu tog jag ett vanligt cb och det ser ut såhär? Är ja gravid än fast cb digital inte visar?


    Det ser ju positiv ut. Hur långt är det kvar till bim? Gör ett nytt test på fredag/lördag med morgonurin så borde det ju vara starkare. Håller tummarna!
  • Fröken W
    Madddiis skrev 2019-01-30 21:21:32 följande:

    Jag är 2 dagar sen med mensen, men är inte helt hundra när jag hade min ägglossning.. Så på bil +2 idag iaf, borde det inte synas mer då? Vet att det synas dåligt med sonen när jag va nån dag försenad med mensen men det va 6 år sedan haha.. Ja ska testa då får vi se, ska jag köra ett cb digitalt då igen och testa? Jag öppnade upp digitala och kollade i den för sett att ändra gjort det och då såg jag svagt positivt på den med men det stod ju "ej gravid"..


    Ok. Jo, det borde ju vara starkare än så om du är efter bim. Men det kan ju tidigare eftersom du skriver att du är osäker på när du hade ägglossning. Det spelar nog inge roll vilket typ av test du tar, men testa med morgonurin.
  • Fröken W
    Emsisen skrev 2019-01-30 21:49:05 följande:

    Är de här ett + ? Hade ett test kvar så kunde bara ta detta. Har pco och har ingen aning om när jag isåfall blivit det då jag väldigt sällan har mens. Men åt provera för att få mens men fick inte och då tog jag ett test som visar så här? Är de spökstreck ?


    Om det där är ett graviditetstest så är det absolut positivt. När var bim?
  • Fröken W
    LisaB95 skrev 2019-02-03 12:27:44 följande:

    Vad tror ni här? Hoppas så efter missfallet i november... Man hoppas ju så mycket att man lurar sig själv lite.


    Ser positivt ut tycker jag! När jag testade positivt så visade RFSU:s test väldigt svagt, med clearblue var det ett superstarkt plus. Så, testa med ett annat test imorrn så kommer det säkert vara tydligare för dig. Grattis!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester