• Milou3

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Någon som testat med dessa tester? Brukar de ge spök?

    Tänkte testa i morgon eller på måndag. De mäter från 10 miu/ml

  • Milou3
    Vetare skrev 2017-03-04 22:40:00 följande:

    Har aldrig fått spök på dem :) inte ens en antydan till streck hur jag än burit mig åt ;) haha


    Bra! :)
  • Milou3
    Vetare skrev 2017-03-05 08:26:56 följande:

    Nä det tror jag inte! :) vänta tills imorgon, har tidigast visat bin-4 på mig . 


    Ja jag kommer ju testa ända fram till bim nu :) är bara på äl+10, men visst borde jag se en svag ökning i morgon bitti OM det inte spök. Aldrig fått spök, bara väldigt svagt på äl+12 tidigare.
  • Milou3
    HoppasPåEnTill skrev 2017-03-05 08:42:43 följande:

    Jag är också på al+ 10 (eller 9. Apparna säger lite olika). Ska försöka att inte testa före BIM men det är svårt. :)


    Nä det hade jag inte klarat av :)

    Kommer köra varje morgon nu tills mens kommer eller ett plus! Sambon ligger och snarkar och här sitter jag med en kopp te och analyserar bilden på testet. Man e ju bra jobbig alltså ...
  • Milou3
    LillaDoris87 skrev 2017-03-05 09:28:21 följande:

    Hej alla!!

    Gjorde igår ett test och det var ett svagt streck. Gjorde även ett idag, men inget andra streck. Vad kan detta bero på? Va gårdagen bara ett spökstreck? För symtomen finns både med ömma bröst och bröstvårtor. Kissar hela tiden. Inte lika ont i ledsna (reumatiker) känslig för lukter och inte ens min favoritöl tycker jag är god.

    Symptom kan man ha alla möjliga och ändå inte vara gravid men det syns ju ett tunt streck! Hur när bim och hur långt efter äl är du?

    Ursäkta den kassa bilden.


  • Milou3
    AlexSthlm skrev 2017-03-05 18:18:34 följande:

    Hej alla!

    Tänkte kolla om ni ser nåt, jag inser att det säkert inte är nåt men vill ändå höra lite andra åsikter. Jag testade negativt imorse med ett vanligt test, det här är ett lloyds tidigt test efter att ha hållit mig i 6 timmar men druckit lite för mycket.. jag är på bim-1/2 idag, så vet att jag bara kan vänta och se men det är sååå svårt ;)


    Ser en svag skugga! Testa i morgon igen och se om det blir starkare!
  • Milou3
    mickiprick skrev 2017-03-08 22:35:00 följande:

    Ja det låter ju inte bra. Fattar bara inte hur det kan visa sig starkare i efterhand om det inte funnits några hormoner alls? Jag kunde urskilja streck på båda från lloyds direkt men det var så svagt att jag fick kämpa. På cb var det tydligt på en gång men det har bleknat i efterhand.

    Dessa är inom tiden men jag har dragit ner ljusstyrkan.

    Usch det här är verkligen inget kul:/ Och så glömde jag testen hemma idag när jag åkte iväg på jobberesa.


    Fast oavsett om du dragit ner ljuset på bilden på cb så har jag inte fått så starkt när jag inte var gravid!

    Finns det inget apotek där du är på jobbresa?

    Testar du i morgon så borde det ökat en aning om det är graviditet, vilket jag tror det är!
  • Milou3
    mickiprick skrev 2017-03-09 07:24:16 följande:

    Alltså tänk hur man kan påverkas av en främlings ord, blir helt varm i hjärtat. Fortfarande nervös dock. Bim -2 idag och NC brukar sätta ut min mens en dag för sent. Mao borde något dyka upp idag om det ska vara som vanligt. Mina bröst har slutat vara superömma men är fortfarande svullna och min temp har fortsatt gå upp. Jodå vi är inte ute på vischan alls, men jag vill helst inte avslöja något för min kollega. Får hoppas att jag får en stund för mig själv så att jag kan köpa ett. Vilket skulle ni säga är mest pålitligt???


    I ditt läge skulle jag köpa de du redan köpt och jämfört streck med. Det borde öka lite på båda. Eller om du vågar så köp ett cb digitalt. Där står det gravid eller ej gravid. Håller verkligen tummarna för dig! Vet hur jobbigt det är med ovisshet. Typ det värsta jag vet!

    All lycka till nu och skulle det inte visa starkare så är det bara att fortsätta försöka och inte ge upp hoppet, som du sa till mig :)
  • Milou3
    mickiprick skrev 2017-03-09 11:11:39 följande:

    Det dumma är att jag har två cb digitala hemma, haha. Tänkte nog vänta med det till måndag när jag kommer hem. Om det fortfarande är aktuellt alltså. Normalt skulle jag vara lugnare men nu när jag vet att om det inte är något så blir det ivf, är jag betydligt mer stressad och nervös. Tack för uppmuntran och lyckönskningarna <3 Hur har det gått för dig? Några spår av tant röd än?


    Jag förstår. Impad om du klarar hålla dig från att testa tills måndag :)

    Det kan ju inte bli spök på alla test du köper, köp ett annat och kolla.

    Nä min mens väntas komma i morgon enligt min app men senaste två månaderna har de kommit 1-2 dagar senare så jag tror den kommer på lördag. Oavsett så är jag för många dagar efter äl så det hade definitivt blivit nåt utslag OM jag hade varit gravid. Mår också alldeles för bra. Fysiskt ...
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester