• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej tjejer!

    Här är en tråd för alla oss som behöver hjälp att analysera svaga och tvivelaktiga graviditetstest samt för oss som tycker om att analysera andras! En tråd som kan hjälpa till med ett par extra ögon när man behöver det som mest, för barnlängtan och ett antal försök i bagaget kan ju göra att man ser streck som inte ens finns för att man så gärna vill att det ska vara där!

    Så släng in bilder på era test så hjälps vi åt att analysera och hoppas!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-26 10:03
    Här är en länk till BIM-listan:
    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m63199969.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-05-08 09:21
    Länk till "plustråden":

    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m64471095.html
  • Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester
  • slemtorsk i din bralla
    osofin skrev 2012-09-11 17:30:09 följande:
    Ak15: Nu vet ju inte jag nåt alls om din resa och hur ditt IVF har gått till så jag hoppas att jag inte låter elak nu, för det är absolut INTE meningen. Men efter mina IVF-försök har testen visat positivt  efter ägglossningsspruktan i 10 dagar innan den gått ur kroppen. Då har jag fått ett negativt test innan det vänt till positivt igen och påvisat en graviditet. Du kanske redan har koll på det och alla funkar ju inte lika. Men så var det för mig. Är det ett FET å andra sidan, så är ju detta inte aktuellt alls. Oavsätt så hoppas jag verkligen att det är ett "äkta" plus!!! Hoppashoppashoppas :)
    PRECIS  vad jag tänkte på... för min del var ju sprutan ur kroppen 4-5 dagar efter insättning av ägget vilket blir 7-8 dagar efter ägglossning/äggplock men jag fick sagt till mig att man kan ha kvar rester av sprutan upp till 11-12 dagar efter att man tagit den. 8 dagar eftr äggplock är ju ca 9-10 dagar efter sprutan så man får dra ett djupt andetag och avvakta lite.

    Jag gjorde ju så att jag testade varje dag från och med 2-3 dagar efter ET för att invänta ett helt totalt blankt test för att bekräfta att ägglossningssprutan gått ur kroppen. Först efter ett helblankt kunde man ju börja hoppas.

    Hoppas nu AK att detta inte är en skugga av ägglossningssprutan utan att det är något som fäst sig. Får man fråga vilken dag du har som testdag?
  • slemtorsk i din bralla
    ak15 skrev 2012-09-11 17:33:44 följande:
    det är 11 dagar sen jag tog ägglossningssprutan :) o i fredags testade jag för att se om den hade gått ut och de var mycket svagare än det testet som jag har lagt upp :)
    AAAH där kom det

    Ja men dåså.. dock är det sååå svagt att det bara är att testa igen o igen tills det blir starkare o tveklöst

    Håller tummarna
  • ak15

    satte tillbaka i onsdags så de är juh tidigt ännu ska ha mens till helgen eller så inte :) har gjort i en vanlig cykel så inge nedreglering :)

  • ak15

    tog ägglossningssprutan förra lördagen o på fass stod de att den kan vara kvar i kroppen i upp till 10 dagar... så hoppas hoppas :)

  • slemtorsk i din bralla
    ak15 skrev 2012-09-11 17:39:14 följande:
    satte tillbaka i onsdags så de är juh tidigt ännu ska ha mens till helgen eller så inte :) har gjort i en vanlig cykel så inge nedreglering :)
    jag testade ju svagt positivt väääldigt tidigt... hade nedreglering innan, satte in embryo 21 april och fick svagt positivt redan 28 april.... då hade mina embryon odlats i tre dygn så det var ju 10 dagar efter "ägglossning".

    Men det var sååå svagt att det nätt o jämt var synligt för ögat, men med lite trix på FL syntes en skugga.. 30 april var det dock så pass tydligt att jag vågade tro på det.....även om det var svagt då också
  • lillnosie
    Lillagris skrev 2012-09-11 17:55:33 följande:
    Vad tror ni om detta>???
    Syns lite lite tydligare i verkligheten

     


    Jag ser inget... 
  • slemtorsk i din bralla
    ak15 skrev 2012-09-11 17:54:20 följande:
    jo får avvakta lite o vänta någon dag om jag nu klarar av de :)
    haha.. jag testade två gånger om dagen tills jag fick ett otvetydigt plus 30 maj... sen tog jag ett till på testdagen som var på fredagen (30 maj var en tisdag om jag inte minns fel) och då tog jag ett digitalt

    sen tog jag några till i vecka 5 och 6 också ha ha
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester