• popcornplaya

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Bim+5 idag.....

  • popcornplaya

    Nej jag testade inte med äl test den här månaden och hade ett supertidigt mf förra månaden så den ställde nog till en del. Men har kännt precis som innan mensen ska komma i en vecka nu och det gör jag annars 1-2 dagar innan som mest.

    Har aldrig haft såhär lång cykel heller. Räknar jag på absolut längsta cykeln jag någonsinn haft är jag ändå på +1 och det var den första cykeln jag hade efter dottern föddes. Men jag fattar ju att jag inte är gravid, men vill få mensen då så man kan börja om!!!

  • popcornplaya
    Emmsie skrev 2011-12-11 09:35:55 följande:
    Jobbigt. Jag förstår känslan eftersom jag alltid har oregelbundna cykler. Den här månaden hade det blivit 47 dagar om jag inte hade plussat. 33 dagar förra månaden.
    Ah jag har som mest haft 33 dagar och kortast 27 dagar. Har en latensfas på 11 dagar. Förra månaden blev det 31 dagar men då plussade jag innan och fick sen mf blödningen på kvällen dag 31. Nu har det gått 34 dagar.
    Älskade Philip 080716 och älskade Alice 101111(sarahsbaby.blogg.se)
  • popcornplaya

    Jag hade bara supertidigt mf. Fick plus på typ 10 stickor på dag 30 i cykeln och sen dagen efter var det svagare och sen började jag blöda på kvällen dag 31 i cykeln alltså. Blödde som en vanlig mens typ och lika många dagar som jag alltid blöder så trodde inte det skulle ställa till så mkt.

  • popcornplaya
    alexander2011 skrev 2011-12-11 12:18:19 följande:
    nån??

    ska jag ha mensen den 17:e eller 22:e?? äl kom 5 dagar tidigare..ska mensen komma 5 dagar tidigare då oxå?
    Om Äl kom tidigare än vanligt borde väll mensen göra det också för latensfasen brukar vara densamma.
    Älskade Philip 080716 och älskade Alice 101111(sarahsbaby.blogg.se)
  • popcornplaya
    slemtorsk i din bralla skrev 2011-12-11 14:21:04 följande:
    finns inte mycket positivt här väl??

    Vill fått höra att jag ska fortsätta med mitt progesteron eftersom man tydligen mycket väl kan vara gravid trots blödningar efter IVF, särskilt som min testdag inte är förrän torsdag... men räknar man enligt min cykel så är jag på BIM-1-2 i dag och då borde det väl synas något..

    JA jag har redigerat.. har lekt loss som fasen med korten.... för att se om det finns en tillstymmelse till streck men jag ser inget ...gör ni??

     


     


     


    Vet inte om det syns.. men en sak har jag funderat på..fick liknande en annan gång (då jag också fått svagt positivt på en annan sorts test) det finns en prick på kanten av testet....har nån fått det förr på RFSU-tester... funkerar lite på hur färgrester letar sig dit liksom...
    Jag kanske kan ana nått på den översta bilden. Angående prick på kanten har jag också fått så ibland, antar att det kan samlas lite rester där.
    Älskade Philip 080716 och älskade Alice 101111(sarahsbaby.blogg.se)
  • popcornplaya

    Så då har jag beställt ägglossningsstickor från testlagret. Har inte använt dom innan utan haft cb fertilitetsmonitor men gilla den inget vidare. Får antagligen testerna på tisdag. Men när är bäst att testa egentligen? Jag har alltid testat för äl på morgonen men förstått att det kanske inte är det bästa?

    Längtar efter att få börja testa igen, känns lite konstigt att gå på toa utan att ta ett testa...haha. Fick ta ett gravtest mitt uppi mensen bara för att liksom.


    Älskade Philip 080716 och älskade Alice 101111(sarahsbaby.blogg.se)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester