• happylife

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester



    Aldrig fått så här fina sträck förr men är så rädd att jag fick ett tisdigt MF för två veckor sedan när jag blödde 3 dagar.
    CB digital visar Gravid 1-2 vilket jag tycker känns alldeles för lite med tanke på att jag hade ÄL för 3 veckor sedan??! Hur mycket kan man lite på veckoindikatorn??
    Kan man ha så starka plus som ovan 2 v efter ett tidigt missfall?? Om jag fick missfall var det dagen efter BIM....tacksam för lite inputs!
    Jag har VUL bokat måndag men kan inte bärga mig!!
    Kram <3
  • happylife
    Symetrical skrev 2015-08-27 21:13:57 följande:

    Kan knappast vara MF då, vännen! Aldrig att det kan stegras så pass efter ett MF. En sak att hormonerna kan dröja sig kvar länge, men ta me fan inte öka så pass! Hoppas att du får ett bra besked på måndag!


    Åh tack jag hoppas så!!

    Hoppas det inte är något annat fel eller så. När jag gjorde vul för 1,5 v sen sa bm att de iaf inte va utomkveds...hur hon nu kunde se det när hon inte kunde se nåt annat vet jag inte! Time Will tell... <3
  • happylife

    Hej alla och grattis alla plus :)

    Min grav fick jag idag bekräftat missfall i v 6+5 :(

    Så tråkigt! Nu hoppas jag bara vi är snabbt på banan igen..

  • happylife
    limegrön skrev 2015-09-02 18:55:07 följande:

    Jag beklagar verkligen känns så fruktansvärt snopet. Fick själv ett missfall förra månaden i v 6. Så jag förstår hur du mår nu. Hoppas din kropp återhämtar sig snabbt så ni kan börja försöka igen. Skickar en Kram till dej..


    Tack snälla <3
  • happylife
    limegrön skrev 2015-09-02 18:55:07 följande:

    Jag beklagar verkligen känns så fruktansvärt snopet. Fick själv ett missfall förra månaden i v 6. Så jag förstår hur du mår nu. Hoppas din kropp återhämtar sig snabbt så ni kan börja försöka igen. Skickar en Kram till dej..


    Har din kropp kommit igång efter det?
  • happylife
    limegrön skrev 2015-09-02 20:46:04 följande:

    Jag blödde i en vecka lite rikligare än en vanlig mens. 12 dgr efter blödningens slut fick jag ägglossning. Så min kropp var snabbt tillbaka på banan. Hoppas så att det stämmer att man "lättare" blir gravid efter ett missfall. Vill iaf tro det, känns lättare för psyket då. Har bim idag men testen är negativa, så toknegativa så jag inte ens vill lägga upp dem här. Men ingen mens än. Sen kanske lutealfasen har förändrats pga missfallet, svårt att veta.. men glad iaf att äl är igång igen. Håller tummarna för dej.


    Vad skönt! Lite nyfiken på de där, jag får pos äggloss test nu men antar att dom reagerar på graviditeten... Hcg kan ju va kvar länge så hur vet man att ett pos ägglossn test är pos eller om det spökar pga hcg? :) har också läst att man kan bli lättare gravid efter MF för att miljön då är gynnsam..hoppas du plussar! Och skönt att din äl är igån :)
  • happylife
    louisep87 skrev 2015-09-18 13:21:09 följande:

    Här är det inte trixat. Svårt att få med på bild


    Jag ser också!

    Mitt såg ut så, jag var gravid! (Fick missfall 6 v senare)

    Hoppas ditt stegrar :)
  • happylife
    Fian88 skrev 2015-09-20 15:37:43 följande:

    Behöver er hjälp! Är det någon som har erfarenhet av att Iloyds graviditetstest visar falskt positivt efter testtiden? Tog detta imorse på äl+9-12 (osäker, oregelbunden cykel) och inom tre minuter kunde jag inte se något. La undan testet och ca en timme senare såg det ut så här. Vet ej när strecket dök upp, kan ju ha varit efter 6 minuter men kan ju också ha varit efter en timme. Så, är det någon annan som fått falskt positivt? Tacksam för svar


    Enl mina erfarenheter - positivt! Inom några dagar kommer strecket inom testtiden!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester