• Liten till

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej! Hör kommer en helt ot fråga. Vad är det för clearblue test med digitala plus som till exempel paron la upp idag? Jag vill ha sånt tills jag ska testa! Vill inte ha där det står gravid, men ett sånt där vill jag ha (gärna med ett plus på också) vart finns de?

  • Liten till
    sweetmum skrev 2014-01-06 08:01:47 följande:
    Hej igen.

    La in en bild igår på ett gravtest som visade svagt svagt plus. Bestämde mig för att ta ett nytt nu på morgonen. Detta är testen, vad tror ni kan jag skrika yay än?



    Ja det kan du nog göra, det där är ju positivt, och Då har du ju dessutom sett en stegrin också. Grattis!
  • Liten till
    LittleS skrev 2014-01-24 11:59:53 följande:
    Hej igen tjejer!

    Har testat med Testlagrets kassetter i söndags, måndags, tisdags och onsdags. I söndags blev det ett svagt svagt streck efter 3-4 min, de andra dagarna så negativt det bara kan bli inom testtiden (har bara synts ett streck när de torkat och det inte räknas längre). Igår testade jag inte alls eftersom jag var säker på att mensen skulle komma och dessutom var de billiga testerna slut. Fick en flytning natten till igår som innehöll minimalistiskt med blod och trodde då att mensen var på G. Men under gårdagen kom ingen mens alls och inga fler sådana flytningar heller. Så imorse tog jag ett test från Clearblue som visade följande, hann knappt lägga ner det innan plusset kom  total lycka!!!



    Åh vad fint! Vad roligt (nu i efterhand) att de första visade fel så i fick bli lite extra glad och överraskad grattis grattis!
  • Liten till

    Hej. Snart behöver jag säkert analys av gravtest, men först om 4dagar. Behöver däremot bara er expertis just nu

    Igår (äl+8) så högg det till som f*n nere vid livmoder/äggstockar. Sedan molvärk tills idag mitt på dagen. Vågar man hoppas att det kan ha fäst då? Vet någon hur lång tid det sen tar att producera hcg om det nu var det? Kram på er alla och grattis till er som fått fina plus, jag följer hela tiden men skriver sällan.

  • Liten till

    De stickorna från billiga tester.. Ger de alltid spökstreck efter 5 min?

    Jag kollade först inom de 5min, såg inget men kollade igen när 10min gått och då syntes det så svagt så svagt. Men det står att ett positivt efter 5 min är inte positivt. Inser ju nu när jag skriver hur dumt det låter. Men vill ändå ha synpunkter!

  • Liten till
    JMEI skrev 2014-01-28 18:53:26 följande:
    Det var ett !!!!!!

    Men då måste jag nästan haft ÄL tidigare än vad jag trott för jag brukar annars alltid få "Gravid 1-2" när jag är på BIM-3 och nu är jag på BIM-5...så...ja...det var nog kanske inte fel på mina ÄL-test trotts allt, det var nog bara jag som började testa för sent kanske Nu jäklar ska den lilla plutten stanna kvar!!!

    (Har haft 4 tidiga missfall)



    Grattis grattis!!!
  • Liten till
    FrökenCarlsson skrev 2014-01-28 18:01:21 följande:
    Så va det för mig förra gången jag va gravid! Testade på eftermiddagen vid fem typ, negativt! Glömde testet o skulle slänga det vid elva-tiden när jag gick o la mig o då va det två streck! Och ja, jag var gravid!



    Åh! Då får man ju börja hoppas lite då

    (Som om hoppet inte redan är i topp som varje månad, för att sen tvär krascha. ) men nu ska det gå bra!
  • Liten till

    Hej. Dags för mig att Försöka få hjälp att analysera. Denna bild är på test från billiga tester, men efter ca 8,5 minut. Det står ju att man inte ska lita på det efter 5. Jag vill ju så gärna så man blir knäpp. Vad tror experterna? det är BIM-3 eller -4.

  • Liten till

    Så här ser det ut efter 40 min (kunde inte hålla mig, var tvungen att titta igen.) och ja jag vet jag vet att man inte ska göra såhär, men nu är det gjort. Kan det verkligen bli ett så rosa sträck om det inte är nåt?

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester