• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej tjejer!

    Här är en tråd för alla oss som behöver hjälp att analysera svaga och tvivelaktiga graviditetstest samt för oss som tycker om att analysera andras! En tråd som kan hjälpa till med ett par extra ögon när man behöver det som mest, för barnlängtan och ett antal försök i bagaget kan ju göra att man ser streck som inte ens finns för att man så gärna vill att det ska vara där!

    Så släng in bilder på era test så hjälps vi åt att analysera och hoppas!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-26 10:03
    Här är en länk till BIM-listan:
    www.familjeliv.se/Forum-1-5/m63199969.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-05-08 09:21
    Länk till "plustråden":

    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m64471095.html
  • Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester
  • 9111N
    Emiliah skrev 2012-11-09 20:45:50 följande:
    Okej är inte sträcken svaga för att vara på bmi +10 ? det jag är orolig över
    lika starka som jag hade, och va bim+3 och tog 4 olika tester olika märken också haha. så var inte orolig bara Njut du är Gravid Glad
  • lilaemma
    jaaduu skrev 2012-11-09 20:06:10 följande:
    Hej! Tänkte vända mig till er som är experter på allt verkar det som ;) Även om det inte handlar om graviditet!

    Jag äter p-piller och slutar alltid ta dem på en tisdag (måste tillägga att jag inte är tjejerna som trodde dem var gravid när de missat ett piller ;)), inte förra gången jag hade mens, utan gånger före det på onsdagen fick jag en stickning i magen och for på wc, då "började" min mens, men det kom bara litelite. Under natten kom det ingenting. På torsdag kom det lite rött. På fredag, lördag och söndag kom det också lite, men då brunt. Sen tog det stop även om jag ALLTID haft mens från fredag eller lördag till torsdag.
    Förra gången jag hade mens började det på fredag, men jag hade då rött/brunt blandat, mindre än vad jag brukar, den mensen förblev brun/röd under hela tiden jag hade mens och den slutade redan på tisdagnatt/onsdagsmorgon.
    Idag fick jag igen mens, men det liknar mera bruna, mörkbruna flytningar. Var nyss på toan och då var det som strimmor i också..
    Vet inte riktigt hur jag ska förklara, men jag hoppas någon har något att komma med, vad kan det vara? Jag studerar och har gått till hälsovårdare, som bara säger att vi ska beställa tid till gyn i vår eftersom dem har så fullt upp... Borde jag gå och kolla mig redan nu?
    Har du tagit ett gravtest? Det kan vara helt normalt, man reagerar olika på hormoner.... men kan ju vara skönt att vara säker på att det inte är nått sånt som spökar...
  • nusÃ¥

    Var helt säker på att det var fel på testen, så jag doppa ett i vatten och det var helt blankt, gick inte ens att se nåt i genomlysning! Så sprang och köpte ett aco preg till imorgon :)

  • lilaemma
    Emiliah skrev 2012-11-09 21:29:03 följande:
    Tack alla vilket test är bäst? Jag tänkte testa ett till så jag är riktigt säker
    Du behöver inte nått mer test. Du är gravid. Men vill du så skulle jag rekommendera CB med veckoindikator. Då får du det skriftligt också!
  • jaaduu
    lilaemma skrev 2012-11-09 21:20:56 följande:
    Har du tagit ett gravtest? Det kan vara helt normalt, man reagerar olika på hormoner.... men kan ju vara skönt att vara säker på att det inte är nått sånt som spökar...
    Jo, tog nog första gången mensen betedde sig konstigt, men det var nog neg.
    Är det inte konstigt att jag reagerar på hormonerna nu isf? Har ju ändå ätit pillren ca 3½ år och det har inte varit nånting före nu.. 
  • carolineklund

    Ser ni vad jag ser? detta tog jag på 7 dagar sen mens. ska ta ett imorgon bitti och då är det 9 dagar över tiden. Hoppas att OM det nu är ett plus så hoppas jag att det blir starkare imorgon! :)


  • Eliasmamma
    carolineklund skrev 2012-11-09 21:52:33 följande:
    Ser ni vad jag ser? detta tog jag på 7 dagar sen mens. ska ta ett imorgon bitti och då är det 9 dagar över tiden. Hoppas att OM det nu är ett plus så hoppas jag att det blir starkare imorgon! :)


    Ser något där och det ser inte ut som spökstreck :) hoppas på ett starkare plus imorgon bitti :)
    Vecka 35
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester