Inlägg från: micksaan |Visa alla inlägg
  • micksaan

    Vår/sommarbebisar i umeå 2012

    Råkade titta in i tråden av nyfikenhet och ser bara kända ansikten. Så kul! Grattis allihopa! Härligt Zirap att det tog sig direkt, hoppas allt går vägen nu. :) Jag väntar nummer 2 i mitten på mars, så blir en vintervårbebis här. :)

  • micksaan

    Jag går in i vecka 18 nu till veckan och tycker inte det syns något här (skönt då vi fortfarande inte gått ut med nyheten mer än för inte ens hela närmaste familjen). Men iofsig var det samma lika förra gången. Fick aldrig någon riktig kula utan blev mer bred. Har nog livmodern ganska långt mot ryggen gissar jag. Jag kunde ligga på mage hela graviditeten och hade aldrig problem med att böja mig ner för skorna. :)

  • micksaan

    Vad kul marieotyra! Grattis. Nu är snart hela vårtråden här. Hoppas det går bra jag är med här och tjuvläser och kommenterar emellanåt. Vill ju gärna hålla kontakten med redan bekantingar, i min vintervårtråd har jag inget bekant ansikte sedan tidigare.

  • micksaan
    marieotyra skrev 2011-10-05 12:15:05 följande:
    Förra gången gjorde vi inte något nupp/kub. Men nu har jag insett hur mkt man oroar sig för andra små saker och man önskar ju verkligen sina barn de bästa förutsättningarna så nu funderar jag ändå på det.  

    Tänkte också ta och ringa snart. Tror jag var där ganska tidigt förra gången...kan inte ha gått så många veckor...

     
    Jag var hos Maria redan v.8+0.
  • micksaan

    Jag mådde illa vecka 6 till 12-13, heltid. Sen lite då och då någon vecka efter det. Inte skoj men tiden gick ganska snabbt denna gången jämfört med sist.

  • micksaan

    Har idag varit på ultraljud, jättefin bebis! Blev bakflyttad till 21 mars så lite mer närmare vårenhållet.



     
  • micksaan

    Jag känner mig som en kamin, precis som förra gången. Lite smått jobbigt men samtidigt kanske bättre än att frysa, jag vet inte.

  • micksaan

    Ja jag vägde mig idag, vecka 20+1. Har ökat 10 kg. Precis samma som förra gången. Bådar inte gott. Hade ju inte tänkt sluta med 35 kg plus som förra gången. Får börja försöka ta mig ut och promenera varje dag (hur nu tiden ska räcka till??) och sen kanske tänka till lite extra på godsakerna och spara de till en helgdag. Maten tycker jag att jag inte kan ändra på, äter normalt med jämna mellanrum och frukt mellan måltiderna. 

  • micksaan

    Jag har haft ganska liknande graviditeter hittills. Illamående mellan vecka 5-6 till 12-13 ungefär. Gått upp lika mycket hittills. Det jag hade denna graviditet var tidiga känningar i fogarna men det är bortblåst sen någon vecka tillbaka  och hoppas det inte kommer tillbaka. 

    Moderkakan ligger i bakvägg denna gången, förra gången i framvägg. Så jag har känt av rörelser tidigare och tydligare än förra gången.

     

Svar på tråden Vår/sommarbebisar i umeå 2012