Inlägg från: Janniiique |Visa alla inlägg
  • Janniiique

    Vår/sommarbebisar i umeå 2012

    Hoppar in. Väntar mitt andra barn den 25 maj. Vi finns på böleäng.

  • Janniiique

    Ja, jag är ju det. Ska till barnmorskan imorgon, får väl höra vad hon säger. Min pappa har tvillingar i släkten, så det kan vara två men den är nog säkert bara stor.. 

  • Janniiique

    Är det någon som har gjort det kinesiska befruktningskalendern och sett om det blir pojke eller flicka? Jag gjorde det med min dotter som är född 07, och det visade flicka, nu gjorde jag det igen och nu visade det pojke. Jag hoppas den lilla vill visa på UL, jag är så nyfiken! :)

  • Janniiique

    Flattis >> Jag är rätt nöjd över min mage, att den syns. dock jobbigt att alla ska fråga vilken vecka jag är i. och när jag väl säger det så måste dom bara tillägga, "det måste vara minst två". Hur som helst, jättemysigt med mage. och tvillingar ser jag bara som positivt, jag har alltid drömt om tvillingar. och om det är det, så ska det bli otroligt spännande. även fast jag bara har en knatte som inneboende så är jag så otroligt glad. det här är livet.

    namn, ja.. gud vad svårt. vi har två stycken flicknamn som "spikade", men däremot inget pojknamn. även fast jag har mitt favoritnamn så vet jag att jag aldrig skulle få det, hur mycket jag än tjatar, man är ju ändå två. ändå tidigt, det kanske faller ner nåt från himlen, bara sådär.

    min dotter heter elvira anna emmy, tilltalsnamn: elvira.
    så nu ger jag er ett jättefint, busigt och vackert tips. varsågod!

Svar på tråden Vår/sommarbebisar i umeå 2012