• Maxbox

    Jag vill flytta hem igen!!! Inte Dubai!!!

    Eller kanske Franska skolan www.franskaskolan.se/?
    Jag tycker att din tanke om att bo i Sverige i några år för att få lite stabilitet och trygghet låter väldigt klokt. Då kan ni tillsammans fundera på vilket land ni verkligen vill bo i.

  • Maxbox
    erimother skrev 2011-10-14 10:50:13 följande:
    Min dotter går i franska skolan idag men det var nog en av de dummaste besluten jag gjort i mitt liv
    JAG kan inte franska och har inte kunnat hjälpa henne i hennes läxor eller förstått hennes meddelanden från lärarna osv...dessutom så är franska system helt vrickat, ingen logik alls....i alla fall för mig.
    Hehehe, ja då blir det lite knasigt med franska. Men vilken möjlighet ni har båda två alltså med jobb tänkte jag! Hmm, tänker på det här med att din man inte har så bra erfarenheter av Sverige. Vad handlar det om? Jag tänker om det är socialt med vänner osv. om ni kan försöka knyta kontakter redan innan ni i så fall flyttar hit? Sen har jag hört att det ofta kan vara lättast för par från olika länder att välja att bo i ett tredje land där ingen kommer ifrån. Mest jämlikt. (Min man och jag kommer också från olika länder). Men prio måste ju vara vart det är bäst för era barn att växa upp. Väga för och nackdelar med olika länder. Sen vet jag inte hur gamla de är, men vad vill de göra?
Svar på tråden Jag vill flytta hem igen!!! Inte Dubai!!!