• larsson81

    Jag är Internetporrmissbrukare och blivit impotent

    Tänkte att jag knappast är ensam med detta problem och delar med mig av något som jag hittade på nätet, yourbrainonporn.com/porn-induced-ed-start-here Bara hittat en länk om det på Flashback där ämnet diskuteras en hel del och verkar vara vanligare än man tror. Min situation är den att jag konsumerat ganska mycket Internetporr senaste 1,5 åren. Allti tittat på porr men blivit mer och mer med tiden. Olika orsaker till det, men senaste tiden har det blivit ett stort problem. Har liksom blivit rutin att dra en runk vresig jag behöver det eller ej. Tidigare runkade jag när jag var kåt. Har nyligen träffat en fin tjej efter drygt 6 månade helt på egen hand så att säga. Vi har haft sex, men jag har liksom inte blivit riktigt hård, och efter nu ca 2 månader har jag fått allt större problem att få upp den. Inget fel på tjejen, smart, snygg och har allamatribut för mig att bli kåt och kär i, men det fungerar inte. Vi pratade om det, fört trode jag att det var någon konstig låsning att jag bar inte fick upp den, men känner att det egentligen inte är det som är problemet, utan att jag inte känner någon lust för sex. Istället har jag satt på datorn och funkat till Internetporr, vilket jag mår dåligt av då jag fattar hur fel det varit. Så jag slutade och nu har det blivit ännu värre. Så hittademjag länken ovan och känner igen mig så väl i alla dessa historier, jag har fått en skev verklighetsbild, inte att jag vill göra alla dessa saker som görs i porrfilmerna eller tror jag jag behöver ha 30cm för att tillfredsställa en tjej. Utan problemet är att jag behöver porr för att få stånd! Helt sjukt, jag är porrmisbrukare. Har inte konsumerat porr på två tre veckor och har abstinensbesvår, aldrig haft några andra beroendeproblem, droger, rökning, etc, men gissar att det är lite likt, man vill tillbaka. Skriver av mig för att dels inte falla tillbak, men även för att väcka frågan, tror inte jag är helt ensam om detta. Tilläggas kan att jag är 30, fult frisk och haft ett mycket bra sexliv genom åren,, inte är jag porrmotståndare heller, men vill verkligen slippa beroendet och sattsar på 0-porr de kommande 3-månaderna till att börja med! Någon med samma problem? Eller som tror det är blaj?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-12-18 14:00
    Alla radbrytningar försvann, men hoppas det går att läsa...

  • Svar på tråden Jag är Internetporrmissbrukare och blivit impotent
  • Anonym

    ett tips är att ha sex men tjejen din samtidigt som du tittar på porr så att du kan börja koppla henne till porren..

  • 20120419

    Trappa ned på porren


    Börja med att titta på Tysk och arbeta dig nedåt till typ playboy channel

  • larsson81

    Det går väll lite stil i stäv med själva tanken att ta sig ur ett beroende. Jämförelse, jag droger och träffar en tjej som inte gör det, då ber jag henne att testa också så blir det hela mycket bättre?

  • Anonym

    Jag är tjej 31 år, konsumerat ganska mycket porr, av lite "grövre" karaktär s.a.s.
    Resultat - att jag inte gick igång sexuellt längre om jag inte tittade på porr, helst samtidigt som vi hade sex jag och sambon, men ffa för att överhuvudtaget bli sugen.

    Sedan la jag av. Fick till slut enorma skuldkänslor, och tyckte det var sjukt att jag ska behöva kolla porr för att tända.
    Så jag la av, och vägrar titta på porr helt nu, skippat det i ett halvår, och nu börjar jag bli "normal" igen....

  • Anonym (lycka till!)

    Det låter tragiskt men du är itne ensam. Det finns många trådar på FL med kvinnor vars män numer föredrar att runka framför porr framför att ha sex med sina fruar/flickvänner.

    Jag, som kvinna, har också upplevt att jag har svårare att få orgasm av "riktigt" sex när jag har kollat mycket på porr. Maken har, liksom du, potensproblem men han anser tvärtom att han behöver porren. Hmmm... att problemen började när han blev mer aktiv porrkonsument ser han inte som ett samband och han är inte heller beredd att sluta kolla porr för att se om det blir bättre.

    Det är bra att du tar tag i problemen nu, innan det blir värre. Det är ju bara att börja kolla porr igen om det inte skulle visa sig funka att avstå.

  • larsson81
    Anonym (lycka till!) skrev 2011-12-18 18:01:30 följande:
    Maken har, liksom du, potensproblem men han anser tvärtom att han behöver porren. Hmmm... att problemen började när han blev mer aktiv porrkonsument ser han inte som ett samband och han är inte heller beredd att sluta kolla porr för att se om det blir bättre.



    Du kan väll be honom kolla på de fyra filmerna på Den här sidan, yourbrainonporn.com/your-brain-on-porn-series

    Får han ingen aha upplevelse så får han inte, eller så har han inga problem, men de verkar det ju som han har enligt dig.

    Jag hade inte en aning om detta, men fick en riktig aha upplevelse och kände igen mig allt för väl...
  • larsson81
    Anonym skrev 2011-12-18 14:18:56 följande:
    Jag är tjej 31 år, konsumerat ganska mycket porr, av lite "grövre" karaktär s.a.s.

    Resultat - att jag inte gick igång sexuellt längre om jag inte tittade på porr, helst samtidigt som vi hade sex jag och sambon, men ffa för att överhuvudtaget bli sugen.

    Sedan la jag av. Fick till slut enorma skuldkänslor, och tyckte det var sjukt att jag ska behöva kolla porr för att tända.

    Så jag la av, och vägrar titta på porr helt nu, skippat det i ett halvår, och nu börjar jag bli "normal" igen....



    Kan tänka mig att det fungerar på samma sätt för killar och tjejer i hjärnan (även om jag aldrig kommer erkänna det offentligt ;) ), men hur reagerade du när du slutade? Alltså vad var symtomen? Bara avsaknad av lust, eller något mer?

    Själv har jag total avsaknad av lust, snoppen känns helt indragen, ungefär som efter att ha badat i en isvak... Dock lite bättre nu än direkt när jag slutade, upp och ner från timma till timma. Hjärnan vill dock knappa in en porrsite, trots att jag inte har någon som helst sexuell lust. Sjukt!
  • Anonym (:-/)

    Tror det här är supervanligt bland män som konsumerar mycket porr. Det känns som en rätt logisk följd... Fungerar som alla sorts beroende. Det som fick igång dig i början, dvs riktig sex med din partner blir inte tillräcklig för du måste ha mer, grövre och starkare kickar. Det förstör allt tillsist och det verkar sjukt sorgligt. Jag hoppas det går att backa bandet för din skull.

    Gissar att liksom andra beroenden, finns det bara ett sätt att göra det på, genom att bryta med det helt. Så kanske den vanliga sexlusten hittar tillbaka.

Svar på tråden Jag är Internetporrmissbrukare och blivit impotent