Inlägg från: Anonym (håller med) |Visa alla inlägg
  • Anonym (håller med)

    Vill inte ha 5-6 barn!!

    Anonym skrev 2011-12-25 21:50:22 följande:
    Och varför utgår ni ifrån att han är muslim (limael med flera)? Så tråkigt att så många så lättvindigt kan ge ifrån sig uttalanden om muslimer... Givetvis finns muslimska män som är rötägg, precis som det finns ateistiska kvinnomisshandlare, men jag är själv gift med en muslimsk man sedan flera år och vi använder självklart preventivmedel och har inga planer på att sätta igång en hejdlös barnfabrik! Känner också väldigt många muslimer, jag har aldrig träffat någon beter sig såhär sjukt som den här mannen.
  • Anonym (håller med)

    TS, det hela låter inte klokt. Klart att du inte kan fortsätta tillsammans med denna man. Finns ingen tvekan om att du måste lämna honom. Inte pga detta med 5-6 barn men att han tvingar dig till att bli en helt annan person än vad du är och inskränker totalt på din frihet. Åka till Sverige låter väl som en inte alltför dålig idé, speciellt om du har någon släkting, typ moster eller faster, där som kan hjälpa dig till att börja med. Vet inte hur det funkar i USA med dessa typer av situationer, finns det kvinnojourer t.ex.?

  • Anonym (håller med)

    Hela familjen verkar ju konstig. Varför ska du hålla på och städa och diska, du ska ut och studera så att du kan hyra in städhjälp när du har ett bra jobb! Hälsa svärmor det.

    Jag tycker också du ska nämna vilken grupp/religion detta är.

  • Anonym (håller med)

    Jag tror inte att en person som är fundamentalist, vilken religion det än vara månde, kan vara gift med en person som inte delar dessa värderingar. Det kan aldrig bli bra. Religion är alltid gränsdragande, dvs skapar gränser mellan folk, eftersom man antingen håller med eller inte, det kan aldrig bli både och.

    Han bör gifta sig med någon som delar hans uppfattning om hur saker och ting ska vara och gå till. Du bör gifta dig med någon som uppmuntrar dig i dina planer och delar din världsåskådning. Så kan ni båda bli lyckliga.

  • Anonym (håller med)
    Anonym (Barn?) skrev 2011-12-25 15:47:28 följande:
    Han tror inte att jag har någon anledning till att fly, och jag får använda internet, men måste radera historiken eftersom att han är där och tittar. Han tror ju att vi lever det nästan perfekta livet (bara barn som fattas), så varför skulle jag ha planer på att fly..? Så jag får använda internet, handla osv. Men om jag ska handla måste en tjejkompis med eller så ska han prata i telefon med mig under hela den tiden som jag är borta. Annars kanske jag "råkar" skaffa barn med någon. Han säger själv att frestelsen alltid finns, och att det är hans uppgift att håla djävulen borta från mig. 
    Det är det här som låter förskräckligt, inte de 5-6 barnen. Hur kan du gå med på det här, TS?
  • Anonym (håller med)
    Anonym (Barn?) skrev 2011-12-26 20:18:50 följande:
    Men det är i hans religion eller som hans mamma sagt, att de måste hålla djävulen borta från kvinnan, annars föds barnen onda (inte alltid, men för det mesta).
    Jag vill bara försöka acceptera hans religion, men jag accepterar t.ex inte övergrepp och fysisk misshandel.
    Eller låter det helt konstigt? Jag ju levt så ett litet tag, så jag har "vant" mig. 
    Detta är inget man kan acceptera bara sådär. Antingen tror du också på det eller så tror du inte. Om du inte tror på detta varför ska du då acceptera att du inte ens kan gå och handla på egen hand? Ska du ha det så i 60 år till?

    Som någon annan skrivit, din man och hans familj utnyttjar att du är ung och föräldralös, fråga dig själv vad dina föräldrar skulle sagt om detta.
  • Anonym (håller med)

    Finns ju även implantat man kan sätta in, implanon heter det väl. Då kan man inte bli påtvingad en graviditet med mindre än att man får armen uppskuren.

    Hursomhelst vidhåller jag att det verkar finnas större problem i TS relation än just detta med barnen.

Svar på tråden Vill inte ha 5-6 barn!!