Inlägg från: Bambusa |Visa alla inlägg
  • Bambusa

    Familjen Annorlunda - Säsong 4

    jagvet skrev 2013-03-04 23:08:35 följande:
    Alltså familjen Algesson har de alla hästarna hemma?? Pappan är ju minst sagt annorlunda.

    kanske inte, men om nått så får barnen mkt kärlek och verkar väldigt snälla mot varan, hela och rena är dom med, även om ena har lite väl kort lugg :P (självfriserad) 

    ja älskar fa och har sett från första början, följer flera av mammornas bloggar med..    
  • Bambusa
    Ledilnaan skrev 2013-03-15 22:48:07 följande:
    Om jag har räknat rätt så var alltså Madde bara 15 år när första barnet kom och sedan 17 år när nästa kom!? Föräldrarna måste ha varit väldigt stolta....not...

    åldern spelar ju ingen roll, utan de är hur man hanterar mammarollen, och som de verkar nu iaf så har hon skött de väldigt bra.. värre då men morsor på 35 som prioriterar jobbet framför barnen..
  • Bambusa

    ofta kan man se på barnet precis innan dom kissar på sig, ja kan se om min dotter är kissnödig, och ändå kan fixa å gå på toa/pottan innan de läcker ut.. men hon är 4½år, och har varit torr dagtid i över 2år,nattetid 1½år..  jag har bara ett barn, men ser ofta på andras barn iaf precis när de händer, även om ja har fullt upp med att de är flera andra barn som springer runt och leker..  men i när man har barn under 3-4år har man oftast med sig ombytes brallor.. åker vi korta resor nu har vi inte alltid med oss ombyte, men då fick hon åka hem i en glömd bebisblöja (ren) filt och vantar på fötterna en gång efter vi varit i skogen förra våren med.. men de gick de med, man tar vad man har, hon blev inte kall och vi åkte bil så..

    om just familjerna som va med i år gillade ja först inte algessons, men efter några avsnitt så .. men så va ju dom nya och dom andra "kände" man redan.. höll på dö när lilltjejjen frisserade sig, ja hade blivit tokig på kamerateamet som inte stoppade henne.. men då har inte ja hennes lugn heller, haha.. pluss att ja inte har saxar ligger framme så de ens kan hända, men de blir väl svårare med barn i blandad ålder kan ja tänka mig..   

Svar på tråden Familjen Annorlunda - Säsong 4