Inlägg från: Trissan |Visa alla inlägg
  • Trissan

    Familjen Annorlunda - Säsong 4

    "Vad betyder MILF?" hehe=)=)

  • Trissan
    jagvet skrev 2013-03-04 23:08:35 följande:
    Alltså familjen Algesson har de alla hästarna hemma?? Pappan är ju minst sagt annorlunda.
    shhhh så får man inte säga på detta forum! ...
  • Trissan
    2012mamma skrev 2013-03-05 18:27:52 följande:
    Gissar att hon är gravid igen! :)
    är hon inte för gammal för det?
  • Trissan
    Flor Mariposa skrev 2013-03-07 20:57:21 följande:
    Hur kan man få en åsikt om att Madde verkar vara "mediakåt" till att man inte tycker om eller är avundsjuk på att hon är fint klädd och fräsch?? Jag är förmodligen ett par år yngre än Madde, vad gör det för skillnad. Jag tycker inte om Madde pga av hur hon resonerar, hur hon och Micke pratar, deras värderingar osv. Måste man tycka om alla? Detta är trots allt en tråd där vi diskuterar programmet och familjerna. Hur kan man tro att det bara skall diskuteras positiva saker. Även fast tex Maria W hade kunnat vara min mamma så känner jag att jag har mer gemensamt med henne än vad jag gör med Madde. Algerson och Wallqvist är familjer jag önskat att jag vuxit upp i. Så mycket kärlek och värme. Tittar man på Ilmrud handlar det bara om ytliga saker träning, hålla kroppen slimmad, matriella saker, mode, barnen gillar dessa kläder, viktigt att se bra ut bla bla bla. Bara yta. Det är bara mina åsikter och handlar verkligen inte om någon så kallad avundsjuka.
    Alla är olika och tur är väl det=)
  • Trissan

    Håller på och kollar på reprisen just nu och måste bara säga:

    USCH! Ta på sig seconhand-kläder UTAN att tvätta dem innan. Ryser i hela kroppen...fy 17  

  • Trissan
    Mamma och Mor skrev 2013-03-12 16:43:31 följande:
    Det är väl samma sak att ta på nya kläder utan att tvätta dem först. Nya kläder har ju dessutom, utöver eventuell smuts, också massor av rester av antimögelmedel, färger, flamskyddsmedel osv.
    du vet om att begagnade kläder inte är tvättade utan användna och kanske tom otvättade. då tar jag hellre på mig helt nya kläder om jag måste välja.
  • Trissan

    ÅÅÅÅ mina tårar slutar inte rinna! Fina Viktor! Vad man känner med han! KLART att Micke är hans pappa! Så fin present!! Åååå!

  • Trissan
    Mosfia skrev 2013-03-18 21:09:57 följande:
    Varför är ni elaka mot hans pappa?
    Du skojar nu va?
  • Trissan
    Nyfiken gul skrev 2013-03-18 21:27:48 följande:
    FAST:  att Victor möter honom på stan och lämnar telefonnummer (för vilken gång i ordningen?? ) och ändå ringer det ingen pappa.. Då jävlar har man gjort sig förtjänt av en pungspark.. Man behandlar inte sitt eget barn så... snacka om besvikelse! 
  • Trissan
    Tant Prysselius skrev 2013-03-19 14:17:31 följande:
    Att det skulle vara jobbigt för Victors pappa att ev läsa på ett forum att han förtjänar en pungspark för att han sårat sitt barn om och om igen är bara löjligt! Sanningen gör ont ibland, men kan lova att det han ev kan känna av att läsa det här inte är en bråkdel av vad Victor känt hela livet - bortvald av sin pappa. Med tanke på när de som försvara honom skapade konto igår gissar jag att det är han själv och hans tjej, eller någon annan i hans nrähet. Det gör det hela bara löjligt. Lägg ner tjafset. Det här är ett diskussionsforum - gissa vad det innebär? Vi diskuterar! Hade han hängts ut med namn, adress och foto hade det varit en sak, nu är det bara de inblandade själva som vet vem han är.

    Jag tycker att gårdagens avsnitt var fint och visade dem som en stark, kärleksfull familj. Micke är helt klart pappa till Victor, biologin ar inget med saken att göra. Var starkt gjort av Victor att visa sina känslor på det viset.

    Var även kul att se de andra familjerna. Att Algesson klarar av att åka skridskor med alla barnen (som var superduktiga), trots många barn, liten bebis och massor av mackor. :)

    Härligt också att se Walle engagera sig i dotterns födelsedag. Kan tänka mig att han missat många sådana saker när han jobbat borta så mycket och knappt varit hemma. Förstår att de är lyckliga i sitt nya hem och all den extra tid de nu får tillsammans. 
    Ja självklart är det Micke som är Viktors pappa och inte den biologiska.
    Pappa är som sagt mer än blodsband! 
  • Trissan
    LängtansBlåaBlomma skrev 2013-03-19 21:54:38 följande:
    Jag tror du är i fel tråd om du inte förstår att en tråd om Familjen Annorlunda kan bestå av inlägg som rör just - deltagarna i serien.
    Du kanske hellre vill skapa en tråd i Foto och film-rummet där du kan diskutera hur FA spelas in rent tekniskt, så kan vi andra diskutera deltagarna och innehållet.
    HAHA! Bra inlägg!=)
  • Trissan
    Mosfia skrev 2013-03-20 09:23:19 följande:
    Vilka attityder i denna tråd. Förvånad
    Jaså?=)
Svar på tråden Familjen Annorlunda - Säsong 4