Inlägg från: PumpkinQueen |Visa alla inlägg
  • PumpkinQueen

    Varför är alla kvinnor så tjocka nuförtiden?

    TS: Det du bör fråga dig själv på dina promenader är kanske mer "varför upplever jag att jag måste hävda mig mot andra människor på ett internetforum genom att skryta med att jag är smal och kalla andra för tjocka"?

    Jobba lite med dig själv, så ska du se att det blir bra med det där. Om du börjar gilla dig själv så kommer du kanske även att kunna acceptera andra människor och deras olikheter.

  • PumpkinQueen
    Bumblebeegirl skrev 2012-01-05 08:07:48 följande:
    Du , jag fattar vad du skriver, försök inte att dumförklara mej.
    Jag står iaf fast vid det jag skrev tidigare, det ÄR viktigt hur man ser ut!
    Det är kanske viktigare om man inte har så mycket annat att komma med? Tyst
  • PumpkinQueen
    Anton Chigurh skrev 2012-01-05 08:43:29 följande:


    Jag använda Lola's länkade BMI kalkylator och fick fram att den här snyggingen har 16,3 i BMI

    Sexton komma tre, gott folk, hon borde vara underviktig utav helvete, och det är hon ju inte, ELLER HUR ?
    Så ni som hänvisar till den däringa BMI-skalan, ni kan stoppa upp den någonstans, nåt mer missvisande får man fan leta efter. Funkar inte vid övervikt, och tydligen inte vid undervikt.....
    Men du, nu står hon ju i en vinkel som framhäver hennes former. Hon skjuter fram höften och bröstet. Om hon bara stått framåtvänd mot kameran med armarna ner så hade man sett att hon har väldigt smal rumpa och små bröst. Man hade även sett att hennes armar är väldigt tunna och om man lyft på hennes hår hade man sett att hennes nyckelben står ut som på en anorexia-drabbad person. Jag antar att hon är någon kändis som man ska känna igen (men det gör jag inte). Alltså borde man väl veta om hur gammal hon är? Jag tycker att hon ser ut som en helt normal 12-19-åring som inte vuxit färdigt i kroppen (därav bristen på kurvor). Men att hon skulle vara någon standard för normal kroppsbyggnad för vuxna kvinnor, det är bara helt vansinnigt.
  • PumpkinQueen
    Bumblebeegirl skrev 2012-01-05 09:00:12 följande:
    Men jag tycker att det är äckligt med tjocka människor som iinte orkar bry sej. Jag blir faktiskt äcklad!
    Då behöver du nog jobba lite med dig själv, för det är inte sunt att känna äckel inför sina medmänniskor. Oftast beror sådana känslor på att man själv mår dåligt. Det är lättare att acceptera sin omgivning om man mår bra.
  • PumpkinQueen
    vampyria2 skrev 2012-01-05 09:58:04 följande:
    Just därför som jag berättade hennes ålder, hon är 20 år och vuxen! Dessutom så vet både hon och jag att hon har en sund kropp, min menning med detta inlägg var att lite knäppa folk på näsan som sitter och påstår att TS måste vara underviktig, det behver inte vara på det viset...jag ber inte folk dissuktera min dotters kropp utan mer att tänka till innan man säger saker som en sanning.
    Fast när man är 20 har man ju inte hunnit "förstöra" sin kropp speciellt mycket...det är lätt att ha en sund och bra kropp då, men de flesta går faktiskt upp i vikt efter det.
  • PumpkinQueen
    vampyria2 skrev 2012-01-05 10:17:42 följande:
    Jätte tunna armar och nykelbena ser man massor Flört Som jag har skrivit man blir trött på folks "sanningar" som de inte har en anning om, visst hon har inga jätte bröst men både höfter och rumpa har hon dessutom och ser absolut inte ut som ett barn i kroppen, är min dotter så lite koll har jag på tösen
     
    Nyckelbenen är ju även här dolda och ja, armarna ser väldigt tunna ut. Om du tror att hon kommer att ha kvar en sådan kropp när hon är 30 så tänker du nog lite snett, tyvärr. Det är en jättesöt tjej och hon ser verkligen inte onormal eller sjuk ut på något sätt, det är verkligen inte det jag menar. Men de flesta av oss har ju haft den typen av kroppar när vi var 20, hur många har det fortfarande idag?

    När man är 20 är man lite som en fölunge i kroppen, med långa ben och knotiga knän. Sen brukar man bli lite fylligare.
  • PumpkinQueen
    Moonis skrev 2012-01-05 10:23:07 följande:
    Jo, det har ju jag själv suttit och hoppats på men vid 32 års ålder efter två barn har jag nästan gett upp
    Stackars dig, det måste vara jobbigt. Kräks
  • PumpkinQueen
    Sanjos skrev 2012-01-05 13:55:08 följande:
    redan ökad risk över 80 cm.
    För män är de över 94 cm.
    Fast det där borde ju bero lite på hur lång man är också. En kvinna som är 190 cm lång kan ju inte ha samma midjemått som en på 150 cm.
Svar på tråden Varför är alla kvinnor så tjocka nuförtiden?