• faceprimer

    fortsättningstråd: vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Nu är det dags att starta en fortsättningstråd för bebisarna från: "Vi som väntar marsbebis 2012 "
    trots att det "bara" är januari just nu, så har bebisar velat titta ut lite tidigare.
    Vi håller tummar och tår allt allting kommer gå fortsatt bra för er!
      
    Allt eftersom tiden går kommer denna tråd fyllas på med våra "marsbebisar" och här kan vi prata om våra små, om tiden efter föslossning, lägga ut bilder, diskutera, stötta... Ja, i princip samma funktion som förra tråden alltså

    och vi säger VÄLKOMMNA TILL VÄRLDEN alla bebisar!
    Ni är efterlängtade!  

    _____________________________________________________
    Prat-tråden:www.familjeliv.se/Forum-11-228/m59819696.html
    Bild-tråden: www.familjeliv.se/Forum-2-113/m59946875.html 
         


    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • Svar på tråden fortsättningstråd: vi som väntar marsbebis 2012 :-)
  • Scorpio

    Nej vad tråkigt Nippertippan!! Jag hade nog också stått ut faktiskt!! Drick mycket sura drycker också, å ät tranbär mm.

  • J N
    Nippertippan skrev 2012-02-12 16:34:13 följande:
    Hur mycket får man svära innan man blir avstängd?!
    Är så ledsen just nu, inte bättre med alla hormoner.
    Fått en klar urinvägsinfektion, var på gynakuten som skriver ut antibiotika till mig som jag kunde ta med min allergi.
    Som tur är läser jag FASS där det står att man inte kan ta den medicinen om man ammar barn under en månad, lillkillen är inte ens två veckor.
    In på samtal, tyvärr är där inget annat du kan få så du får pumpa och slänga det. Ellerhur att jag lägger ner 3 timmar per dag som jag bara kastar. Han går ju jätte bra upp i vikt på min dundermat. Så jag tror jag ska stå ut istället. Ber sambon köpa 1 kg citroner med dom jag kan dricka.
    Blir bara ledsen, när allt börjat ordna upp sig.
    Jag kan tipsa om ett te man kan köpa på hälsokosten. Åkerfräken! Jag kan inte svälja tabletter (inte ens p-piller!!) och min uvi gick över med teet! Så det kan jag rekommendera! :)
    Nathalia 2003 ♥Izadora 2006 ♥Daniella 2007♥Nicolas*2011-2011♥Bebis 2012♥
  • Marlin16

    Stackars nippertippan!! Hoppas att du kommer kring medecineringen men ändå blir kry. Bebis påvekas inget av att amma när du har uvi? Isåfall, beroende på hur du mår, kan det vara värt att testa huskurer ett tag. Men din hälsa är nog så viktig. Hoppas du snart mår bättre!!

  • Bittersweet2012
    Nippertippan skrev 2012-02-12 16:34:13 följande:
    Hur mycket får man svära innan man blir avstängd?! Är så ledsen just nu, inte bättre med alla hormoner. Fått en klar urinvägsinfektion, var på gynakuten som skriver ut antibiotika till mig som jag kunde ta med min allergi. Som tur är läser jag FASS där det står att man inte kan ta den medicinen om man ammar barn under en månad, lillkillen är inte ens två veckor. In på samtal, tyvärr är där inget annat du kan få så du får pumpa och slänga det. Ellerhur att jag lägger ner 3 timmar per dag som jag bara kastar. Han går ju jätte bra upp i vikt på min dundermat. Så jag tror jag ska stå ut istället. Ber sambon köpa 1 kg citroner med dom jag kan dricka. Blir bara ledsen, när allt börjat ordna upp sig.

    Stackare! Min gyn rekommenderade mig att dricka mycket tranbärjuice - det tydligen hjälper vid uvi och hon sa att det va bra att dricka det i förebyggande syfte oxå. Lycka till!
  • Nippertippan

    Ja tramrsdricla har vi köpt och citroner sen sa Bill att han läst om havredricka sp det har vi också köpt.
    Åkerfräken ska inhandlas.
    Sen kom jag igår på ett tips jag fick i början av graviditeten. Man skulle ta vanliga c vitamin brustanletter, men man skulle ta två i mycket lite vatten och sen dricka mycket på det.
    Hehe nu testar vi allt!

    Nej uvin i sig kan inte skada barnet många går med uvi utan att veta om det, och man har bara bakterierna där ingenstans.

    Imorgon eller idag är det ju ska han få sitt första bad och sen ska han få komma i värmebädd istället och in på vårat rum, Gud vad jag längtar!!!

  • qatteriin

    Nippertippan: Det där med c-vitaminbrus har jag oxå hört, det är väl citronsyran i alla de där dryckerna som hjälper eftersom bakterierna inte gillar surt som jag förstått det. Hoppas det hjälper fort för dig!! 
    Spännande med första badet! Och så in på erat rum, underbart! :) 


  • Nippertippan

    Så underbart det var att ha han på rummet och mysa igår. Trots att han inte är trådlös. Syrgas, värmebäddsladd och övervakningen. Värmebäddsladden är den som är jobbigast för den är så kort och dåligt med uttag på rummet. Dags att gå upp och äta frukost så han kan få komma in till mamma igen :)

  • Nippertippan

    Dagens vikt 1714 g. Vilket betyder att han har gått upp 70 gram på 2 dagar. Alla är jätte nöjda med hans otroliga viktuppgång... Stolt mamma.

    Becka77: Känner inga symptom längre så det går nog åt rätt håll.

Svar på tråden fortsättningstråd: vi som väntar marsbebis 2012 :-)