Inlägg från: Fidelis ad urnam |Visa alla inlägg
  • Fidelis ad urnam

    Den jäveln runkade!

    Jag är förvånad över att personer som finner onani som äckligt och får ångest över det faktiskt hittar någon som går med på att leva på det sättet. 
     

  • Fidelis ad urnam
    Anonym (bläkas) skrev 2012-02-06 14:23:33 följande:

    Jag måste ha haft riktigt tur, han har ju förståss gjort det innan jag berättade hur jag känner och även det är jag äcklad av men kan hantera. Vi har ändå varit tillsammans i sju år och en av orsakerna att det funkar är väl att han hellre har riktigt sex och att han har sett hur det påverkar mej. När det var som värst kunde jag få panikångest av ett runkskämt på tv eller i seriestrippar i tidningar. Konstigt nog känner jag inte samma äckel för om han hade haft en "knulldocka". Jag vill gärna veta varifrån min ångest kommer och kunna bearbeta den..


    Ja du har haft tur.
    Men jag tror nog han onanerar när du inte är i närheten. Jag skulle aldrig kunna sluta onanera. Skulle min man plötsligt berätta hur hemskt och äckligt han finner det skulle jag ge fan i det när han är i närheten. Men så snart han är på jobbet, ute med vänner, tränar osv osv skulle jag, om jag blev kåt, onanera.
    Min kropp, mitt beslut.  
  • Fidelis ad urnam
    Anonym (bläkas) skrev 2012-02-06 14:37:00 följande:
    Nej han har inte gjort det en endaste gång sen jag berättat för honom och det vet jag med säkerhet. Han kan inte ljuga för mej, och han gör det inte heller. Jag har sagt att han ska säga till om han känner att han måste så vi kan prata om det. Han är inte som dej och blir kåt varje dag, och om han är kåt kommer han till mej. Jag förstår att du kanske inte förstår hur pass nära vi är varandra, jag skulle veta om han gjort det, jag har även frågat och sagt att jag inte blir arg men att jag måste få veta. Enda gångerna han runkar är när jag är med och får ta del av det.
    He he. Kåt varje dag, liten överdrift kanske.
    Men visst. Din kille ljuger aldrig och du kan se på honom om han har runkat
    Lev i den tron du.
  • Fidelis ad urnam
    Anonym (onani-blä) skrev 2012-02-06 14:46:41 följande:
    Jag har mycket lätt att få orgasm, men det ger mig ingenting. Att folk jagar orgasmer högt och lågt upplever jag som otroligt lågt. Man sätter sina liv och förhållanden på spel för att få orgasm, hårddraget. (ex vid otrohetsaffärer eöler porrmissbruk) Folk beter sig enfaldigt och ovärdigt, ljuger smusslar och bedrar för att få sex. Man lurar sin partner, gömmer porr osv. Ovärdigt, trist och löjligt. 
    Var din pappa otrogen mot din mamma och hela familjen rasade samman?
    Eller var din första sexuella kille otrogen för att du är urusel i sängen?
    För det faktum att du påstår att alla som älskar att få orgasmer riskerar sina förhållanden för att få dessa, ja det låter inte som en frisk tankebana.
    Någonting lär ha hänt dig, någonting som orsakade detta synsätt du har. 
  • Fidelis ad urnam
    Anonym (onani-blä) skrev 2012-02-06 14:53:10 följande:
    Tyvärr, det finns inga sådana händelser att skylla på. Sen behöver du inte tro att jag ansetts som urusel i sängen för att jag inte gillar sex tvärtom; jag vet exakt vad man kan göra och har gjort det också. Men jag tycker inte att det är roligt eller spännande eller värt besväret.
    Med den inställningen är det nog en omöjlighet att vara bra i sängen.
    Helt otroligt att din kille vill leva med någon som ser på sex som du gör. 
  • Fidelis ad urnam
    Anonym (onani-blä) skrev 2012-02-06 14:59:01 följande:
    Men frågan var om du var kär i någon. Inte om du kunde bli kär i någon.
    Skulle min man börja säga att jag är äcklig om jag onanerar och försöka kontrollera min sexualitet på det sättet, ja då skulle jag inte kunna fortsätta älska honom. Och då har vi varit tillsammans i snart 13 år.
    Hur kan man älska någon som beter sig på det sättet? 
  • Fidelis ad urnam
    Anonym (onani-blä) skrev 2012-02-06 15:01:57 följande:
    Det är inte för att kontrollera någons sexualitet man känner så, vännen.
    Oh jo det är det. Och jag är inte din vän.
    Att vägra någon att onanera är att kontrollera personens sexualitet.  
  • Fidelis ad urnam
    Anonym (onani-blä) skrev 2012-02-06 15:02:25 följande:
    Beter sig HUR? Vad tror du jag gör?
    Jag tror att du vägrar din man att få göra vad han vill med sin egen kropp. Att onanera är ingenting fult, ingenting äckligt. 
  • Fidelis ad urnam
    Anonym (bläkas) skrev 2012-02-06 15:07:13 följande:
    Som sagt har du kanske aldrig varit i ett förhållande på samma sätt som jag. Och min sambo har ljugit ett par få gånger och jag har sett det direkt, vi är väldigt känsliga båda två och jag kan lova dej att han aldrig skulle ljuga om en sak som betyder så otroligt mycket för mej.
    Men bra. Det är bra att du tror det. 
  • Fidelis ad urnam
    Anonym (bläkas) skrev 2012-02-06 15:15:45 följande:
    Skärp dej, jag vet att du är irriterad över TS och så, men nu är inte jag hon. Jag ser inget fel i att folk onanerar men jag har en ångestsjukdom som trots att jag får behandling med båda samtal och medicin inte går att bli av men helt. Min sambo vet hur jag känner och han hade lämnat mej för länge sedan om han hade tyckt att det hade varit ett problem att inte onanera. Plus att han inte har samma sexualdrift som många andra här verkar ha.
    Jag är inte det minsta irriterad över TS. Är däremot irriterad över människor som tror att de kan styra och kontrollera sina respektive. 
    Om du tror att din kille aldrig skulle tröttna på att leva i ett förhållande där han vägras onani och aldrig skulle onanera när du inte är hemma så är det jättebra.  
Svar på tråden Den jäveln runkade!