• Caramella

    Vad spelar det för roll om ns partner onanerar? Jag förstår inte? så ni som e emot det, snälla förklara så jag kan förstå...

  • Caramella
    Anonym (onani-blä) skrev 2012-02-06 14:36:51 följande:
    Jag är inte EMOT onani, jag äcklas personligen av det.
    Det där förklarar ingenting....Varför äcklas du av det? Du behöver ju inte titta på eller ens veta om det....Hur kan du inte vara emot det om du äcklas så av det?  Äcklas du av sex? Om du som tjej skulle ha svårt att komma, så kan det ju hjälpa om man tar på sig själv under tiden...detta skulle aldrig du kunna göra alltså? För det vore ju "äckligt" ?? Vad händer om han råkar ta på sig själv under sexet? Jag menar inget illa, bara försöker att förstå....
  • Caramella
    Anonym (onani-blä) skrev 2012-02-06 14:46:41 följande:
    Jag har mycket lätt att få orgasm, men det ger mig ingenting. Att folk jagar orgasmer högt och lågt upplever jag som otroligt lågt. Man sätter sina liv och förhållanden på spel för att få orgasm, hårddraget. (ex vid otrohetsaffärer eöler porrmissbruk) Folk beter sig enfaldigt och ovärdigt, ljuger smusslar och bedrar för att få sex. Man lurar sin partner, gömmer porr osv. Ovärdigt, trist och löjligt. 
    men nu tar du väl i? Låter ju inte sunt..o det säger jag av välmening. Jag hade förstått dig om du skrivit att sex utan orgasm inte ger dig nått, men självklart vill man väl uppnå orgasm när man har sex..?? Du måste ju blivit rejält bränd av en partner i tidigare förhållande som har en sån hemsk syn på nått som e så lätt o kul..sex, det mest okomplicerade i världen... Det du pratar om e ju en sjukdom, ett missbruk...I ett friskt förhållande e det ju inte så det fungerar.
  • Caramella
    Fidelis ad urnam skrev 2012-02-06 14:50:09 följande:
    Var din pappa otrogen mot din mamma och hela familjen rasade samman?
    Eller var din första sexuella kille otrogen för att du är urusel i sängen?
    För det faktum att du påstår att alla som älskar att få orgasmer riskerar sina förhållanden för att få dessa, ja det låter inte som en frisk tankebana.
    Någonting lär ha hänt dig, någonting som orsakade detta synsätt du har. 
    Håller med!
  • Caramella
    Anonym (onani-blä) skrev 2012-02-06 14:54:13 följande:
    Åter måste man gilla sex?

    Varför är det inte sunt att inte gilla sex?
    Man behöver inte gilla sex, men det du skriver låter inte sunt. Du verkar tro att allt med sex har med lögner, svek o missbruk att göra. det låter som du inte ser nån njutning med det eller nått intimt o faktist vackert. sex e inte stoppa in den o spruta bara, det kan vara nått väldigt intimt o fint mellan två människor....Men på dig åter det som att sex e djävulens sätt att korrumpera oss människor....Inte sunt!!!
  • Caramella
    Anonym (onani-blä) skrev 2012-02-06 15:52:31 följande:
    Innan vi har sex berättar jag, det är inte laddat för mig att berätta. Jag skäms inte.
    En fråga bara...missförstod jag dig eller skrev du inte tidigare att du inte gillade sex? Varför har du det då? E det inte lite dumt?
Svar på tråden Den jäveln runkade!