Inlägg från: zeppelinmamma |Visa alla inlägg
  • zeppelinmamma
    ESCV skrev 2012-05-07 13:45:54 följande:
    zeppelinmamma Jag har också flyttat från sthlm till Älvsbyn har nu bott här i snart 8 år och skulle aldrig vilja flytta tillbaks till stortsan :)
    Åh vad härligt att höra. Jag längtar nu.
  • zeppelinmamma

    Vi har hittat många hus till salu just på västermalm på hemnet.se, det ser fint ut.  Men i korsträsk fanns ju tydligen en bra skola. 
     I slutet av juni åker vi upp för att hälsa på svärföräldrarna och då tänker vi åka runt och kolla och känna efter. 

  • zeppelinmamma

    Har hittat tre tänkbara hus, varav ett riktigt drömhus. Ska gå på visning inom kort. Men igår pratade vi med svärföräldrarna som var lite pessimistiska, eller bara realistiska. Hur blir det med jobb, och kan ni klara kostnaden osv. Jag betalar 7300 i hyra nu i sthlmförorten. Klarar det nätt och jämnt nu när jag inte jobbar. Nästa vecka ska jag gå in på arbetsförmedlingen i älvsbyn och skriva in mig. Vad tror ni alla, är vi galna som vill flytta under föräldraledigheten och vara jobbsökande?

  • zeppelinmamma

    Boendekalkylen på drömhuset visade en månadskostnad på ca 5000, det är ju mindre än vi har nu. Men man vet ju aldrig vad som händer. Vi går på visning nästa vecka och drömmer lite. Såg dessutom att det fanns tre eller fyra lediga förskollärartjänster i byn, nu ska ju jag vara mammaledig snart och vi planerar ju inte att flytta nu bums. Jag ska ändå kontakta förskolechefen och "sälja" in mig.

  • zeppelinmamma

    Hemma igen efter två veckor i vidsel och älvsbyn. Blev inte riktigt som jag tänkt mig då jag drabbades av högt blodtryck och fick besöka både barnmorska i älvsbyn och spec mödravård på sunderbyn. Det blev inga husvisningar men bad i storforsen och besök till "turistsidan" på storforsen. Det kommer helt klart bli ett favorit tillhåll! Det grämer mig att jag kommer missa bärsäsongen i år men nästa år så kör jag hårt i skogarna : )

Svar på tråden Föräldralediga i Älvsbyn