• smurfisar

    Vad sa ni till era respektive under förlossningen..... Hihi

    Vad sa ni för hemskt eller roligt till era respektive under förslossningen. Slängde ni kanske ut dem tillockmed..... Berätta nu

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2006-01-14 13:20:45:
    Jag sa till Thomas. När huvudet skulle fram VAD HAR DU GJORT DET ÖR EN JÄTTE BEBIS: Han har sagt om blickar kunde döda skulle han varit sten död....

  • Svar på tråden Vad sa ni till era respektive under förlossningen..... Hihi
  • niiina

    Gud vad jag älskar sånna här trådar
    Undra verkligen hur barnmorskorna tar allas beteende...de måste ha kul på rasterna med alla historier.

  • LabLover

    missFebe: Sånt händer faktiskt, eller har hänt mig ska jag kanske säga!

    niiina: Jag hörde att en BM skrev en bok om sin karriär! Hade varit kul att läsa om jag visste vem och vad den hette

  • gbgumman

    Jag var så timid hela tiden under förlossning. Snäll tillmötesgående. Drack lydigt mitt vatten och saft. Försökte göra allt för att underlätta för alla snälla människor som kom och gick i förlossnings rummet.
    "- men inte ska ni behöva hjälpa mig"
    "- jag försker trycka på lite mellan värkarna" var på svaret blev nej för gud skull vänta in värkarna

    De tyckte nog jag var hel löjlig.

    Men när lillen väl var ute och låg hos sin pappa tyckte jag nog att det räckte. Insisterade på att slippa ta ut moderkakan och sy var väll inte növändigt för det hade ju inte kommit något blod. Hade inte sett en droppe. Min man såg mycket konstigt på mig när berättade att jag tyckte det var konstigt att det inte hade kommit något blod.

  • Mary Bell

    Bara: sluta för fan upp med att fråga hur lång tid det kommer att ta

  • smurfisar

    Tänk vilken riolig bok det skulle bli om nägra BM gick ihop och skrev en bok.... SKulle ju bli årets bästa bok

  • PussPåMagen

    Jag sa nog inget kul, men vet att jag funderade allvarligt på hur sjutton de kunde jobba med all technomusik omkring sig... Hmm... den var ju bara i min skalle kom jag på lite senare... blev visst lite snurrig av lustgasen.

    Enligt min sambo hade jag när jag försökte prata varit väldigt luddig, så ingen förstog något alls... värsta fyllkajan!

  • mammalisa81

    Använde lustgas under förlossningen och ville lägga bort masken för en sekund. Min kille tänker att han kan hålla den åt mig och tar den i sin hand så han kan ge den till mig när jag vill ha den. Jag reagerar med att stirra surt på honom, rycker ifrån honom masken och slår honom rakt över munnen med den.

    Har en till också. BM kommer in med mitt ID-band och hon ber min kille kolla personnumret eftersom jag är fullt upptagen med att andas, jag vet alltså inte om att hon ska kolla mitt personnummer. Hon säger till min kille: Är det här din kvinna? Jag som inte ser vad de håller på med tycker att han dröjer med svaret och tänker dessutom, va fan ska han dra sig ur nu, och jag skriker JA JAG ÄR HANS KVINNA! De skrattar och förklarar sig och jag skäms.

    Jag trodde dessutom att jag var med i en filminspelning av grottbjörnensfolk. Allt det här kan vi skylla på lustgasen, men jag hade inte klarat mig utan!

  • Lenafena

    Puss på magen och mammalisa *asg*

    Ja den där underbara lustgasen...

    Överläkaren skulle ge mig en västerviksbedövning, hon sprutade in bedövningsmedel på vardera sida av livmodertappen, medans jag duktigt sög i mig gas ..

    Alltså jag HÖRDE inne i skallen hur medlet sköts in, det lät som en kulspruta i skallen. Jag bara skrattade efteråt o försökte berätta för läkaren. Hon bara smålog åt mig...

    Kul med filminspelningen mammalisa Jag tog en tripp runt jorden och månen, och gapskrattade åt att jag hade trott att jag var på förlossningen och födde barn. Tappade till sist masken och landade mitt i barnafödandet igen, ja jisses...

Svar på tråden Vad sa ni till era respektive under förlossningen..... Hihi