Inlägg från: Tygtiiger |Visa alla inlägg
  • Tygtiiger

    Ni som köper OddMolly, Bondelid och dyra märken..

    Jag blandar rätt friskt, just nu är jag föräldraledig och handlar inte mycket kläder eftersom jag dels har mindre pengar än vanligt och dels är fläskigare runt midjan än jag trivs med

    Jag tycker det lönar sig att skaffa ett fåtal plagg som man verkligen gillar och som sitter snyggt. Koftor, kavajer, kappor och skor kan man gott lägga en extra slant på, för de får ett par billiga jeans och en neutral trikåtopp att bli betydligt mer uppklätt! Likaså gör en bra behå underverk...

    Det jag tycker skiljer billiga plagg från dyra är ffa att de dyrare har ett bättre snitt och inte drar sig i sömmarna efter tvätt (beroende på märke, såklart - det finns dyrt skit och billigt skit, men generellt sett får man det man betalar för).
     Mina absoluta favoritplagg är från Tiger nästan allihop, bra skjortor, bra kavajer, välskräddade byxor och jag älskar min helt neutrala svarta kappa som bara sitter SNYGGT. Kavajer, kappor etc har oftast ett lite mer tidlöst snitt dessutom så passa på när det är rea!!       


    Krupke, we've got problems of our own!
  • Tygtiiger
    Anna Paulita skrev 2012-03-17 22:43:25 följande:

    Fast rik är man inte om man får ut 50 000, vi ligger inte jättelångt ifrån och vi är inte alls rika. Varför en familj med två arbetande personer jämföra sig med en person som är sjukskriven?

    Rik är en definitionsfråga, men man har banne mig gott om pengar. Vi har strax över 40 000 ut när båda jobbar och det är faktiskt riktigt, riktigt gott om pengar. Vi kan utan problem både spara undan pengar och ändå köpa fina kläder till både oss själva och barnen OCH kosta på oss roliga prylar om vi vill. men visst, vi har inte huslån som stjäl 20 000 i månaden, som jag förstått att en del har.
    Krupke, we've got problems of our own!
Svar på tråden Ni som köper OddMolly, Bondelid och dyra märken..