• Ella67

    Vi som gör/funderar på att göra embryoadoption

    Hej!
    Jättebra Juliette att du startade tråden! Jag hoppar in här också. Har precis startat min Divinakur inför planerad embryotransfer i mitten av juni på Unica. Kul att se att vi är flera som är på väg! Tidigare har jag varit i Riga på både AVA och EGV, men tyvärr bara ett plus som slutade med MA. Unica verkar vara proffsiga och Barbora som är kontaktperson är toppenbra, snabba och empatiska svar, jättegullig! 
    Hoppas få se många positiva nyheter här framöverGlad! Glad Påsk till er alla!  

  • Ella67

    Hej Mali66!

    EGV i Riga har ju embryoadoption för singlar. Dock har det varit lite svårt med kontakten senaste tiden efter att deras koordinator slutat. Mailar dej! 

  • Ella67

    Hej alla! Kul att se att det blivit plus i tråden, grattis Linnea! Har precis kommit hem från Tjeckien, har fått två blastocyster insatta på Unica i tisdags. Kliniken var precis så bra som andra har vittnat om, rent och fräscht och toppentrevlig personal, kan verkligen rekommenderasGlad! Nu återstår bara den hemska väntetiden, hur ska man få tiden att gå?
    Håller tummarna för oss som ruvar och för er som är på väg ner! Trevlig midsommar! 

  • Ella67

    Nu har det gått några dagar i alla fall, dag 6 imorgon. Så himla tröööött, inbillar mig att det är ett gott teckenGlad! Det låter bra Julliette att ha fullt upp under ruvartiden, själv har jag semester men tiden går ju rätt snabbt ändå trots att man inte kan göra så mycket mer fysiskt  än att titta på gräset som växer... 
    Sötisa, jag undrade samma sak som du, men har inga svar tyvärr. Men som du säger, säker finns det en förklaring. Man har heller inte ultraljudsledd transfer på Unica, man tar UL innan och går efter det fotot som tas när äggen ska sättas in, pga att UL kunde störa insättningen tydligen. Så lite annorlunda metoder har man jämfört med andra klinker jag varit på. Hoppas det är positivtGlad.  Jag hade tänkt mig tre blastocyster men ändrade mig och tog till slut två. Priset för tre är 2250 Euro. 
    Lycka till imorgon Bucktooth! Och Nyckelpigan, håller tummarna för dig!!!

  • Ella67

    Tack Angels! Vet hur det känns, jag är på mitt femte försök med embryoadoption och har lyckats bli gravid en gång endast med MA i v 9... jobbigt, jobbigt men någonstans ifrån kommer ny kraft och önskan att lyckas gör det värt allt kämpande. Ska du försöka snart igen? 

    Stort grattis Nyckelpigan! Så kul, två som plussat nu!!! 

    Fortsatt väntan här, en dag närmare testdagGlad!

  • Ella67

    Grattis Bucktooth! Lycka till nu under ruvartiden!
    Nyckelpigan: Jag har inte testdag förrän nästa onsdag, känns som en evighet tills dess just nu. Men vet av erfarenhet att jag inte kommer att kunna hålla mig, väntar bara på att Pregnylen ska gå ur kroppen så jag kan lita på resultatetGlad!

  • Ella67

    Testat förstås, ruvardag 9 och minus... Känns inte bra denna gång, plussade dag 8 den gång det fäste. Det kändes så bra i början med pirrningar i magen och test har visat positivt, av Prenylsprutan förstås, men det det ingav lite hopp ändå även om det inte betyder någonting. Men som sagt minus idagRynkar på näsan och de ev symtom jag haft har försvunnit. Svårt att hålla modet uppe och tro att resultatet ändras nu... 

  • Ella67

    Juliette, det gick inte bra, mens i lördags så det är kört för min del. Så jobbigt... Tack för din omtanke!

Svar på tråden Vi som gör/funderar på att göra embryoadoption