• Fia 28

    Han sprutade i mig och nu är jag gravid

    Anonym (arg) skrev 2012-04-11 23:15:44 följande:

    Så ingen tycker att det är det minsta konstigt att man har sex med en kvinna och sprutar i henne utan att först fråga om hon äter p-piller?


    Eftersom du aldrig nämer kondom eller annat skydd, så antar ju han att du äter p-piller.
    Nu sysslar jag inte med ons, men jag har aldrig nånsin varit med om nån kille som kört med avbrutet samlag. Det måste väl vara flera gånger vanligare med p-piller än med avbrutet samlag??
  • Fia 28
    Anonym (arg) skrev 2012-04-12 11:18:26 följande:
    ...
    I min erfarenhet har män tidigare innan de kommit frågat om de kan komma inne i mig, imte bara sprutat utan att fråga och därför var jag inte beredd på att han skulle göra så. Och jag tycker INTE att det är ok att han gjorde det, ännu mindre ok är det att han och ni andra stör er på "idioten" mig som inte berättar att jag INTE äter p-piller. Man ska väl inte spruta i alla som inte säger ifall de äter p-piller heller, man ska väl bara spruta i de som SÄGER att de äter p-piller, enligt min logik.
    Det är många gånger vanligare att spruta i kvinnan än nån annanstans vid samlag. Så ska vi snacka logik, så bore det logiska vara att han skulle spruta i dej. Det faktum att du aldrig nånsin nämner preventivmedel hjälper inte heller.

    Nej jag tycker inte heller det är bra att proppa i sej massa hormoner och jag äter heller inte p-piller. Men detta betyder att jag aldrig knullar utan kondom, för jag vill inte bli gravid eller få några sjukdomar!!
Svar på tråden Han sprutade i mig och nu är jag gravid